|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
NoD0ubT |
İletim - 24/06/2006 : 02:07:06 Bazı bölümlerde çok fazla aktif konu ve çok fazla gereksiz msj var. Yöneticilerin yükünü biraz hafifletmek amacıyla gerekli yerlere yetkili ataması uygun olmaz mı?? Saygılar.. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASS000 |
İletim - 30/06/2006 : 10:35:04 Mangaldan ikinci yarıya fırsat bulamıyoruz ki Scorpionfa'nın yokluğundan haberimiz olsun :D :D
Bu arada son alınan haberde Erzincan Devlet Hastahanesi'nin maskeli ve çizgili pijamalı üç kişi tarafından basıldığı, Scorpionfa adlı hastanın kaçırıldığı belirtildi. Olayı üstlenen FAG Spor adlı örgüt yetkilisi "Mangalda et kalmayınca farkettik" dedi. Ne demek istediği anlaşılamadı. |
hagi08 |
İletim - 29/06/2006 : 19:31:34 :D Zuhahahahah:D aman allah korusun scorpionfa :) |
scorpionfa |
İletim - 29/06/2006 : 19:25:54 Maç devam ederken bir ara ortadan kaybolan oyuncular devre arasında mangala doğru yürümeye başlarlar. Etler pişmiş, istek üzerine patlıcan biber ve domatesler közlenmiş vaziyettedir. Ancak yapan kişi yoktur. Sonra müzik çalan radyo susar ve haberlere geçer: Sayın dinleyiciler aldığımız son haberlere göre scorpionfa adlı şahıs, mangal yakarken duman yüzünden zehirlenerek Erzincan Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Olay yerinde yapılan müdahalelerde, bilinci yerinde olmadığı halde son kalan etleri de pişirmeye çalışan şahıs hızla ambulansa bindirilmiş, o sırada maç ile meşkul olan oyunsitesi oyuncuları durumu fark etmemişlerdir. Hatta ambulans sesini bile duymadıkları yapılan açıklamalar arasındadır. Hastanede 2 gün boyunca "Allah'ım ben ne yapacam", "EKAT nedir? Ben kimim? Ne olacak bu memleketin hali? Burası neresi? Elinde sopa olan amca da kim?" diye sayıkladığı bildiriliyor. Yetkililer ve bilim adamları EKAT harflerinin açılımını bulmak için uğraşırken, scorpionfa 'nın 17 gün içinde taburcu edilemeyeceğini açıkladılar. Bu sırada oyunsitesi ekibi ise maçın devam ettiğini, maç bitmeden bir açıklama yapmanın doğru olmayacağını söylediler. |
fatih52 |
İletim - 29/06/2006 : 17:25:42 uckazaz hocam sağ kanata beni yaz,Figo vaari oyun stilimle rakibin sol kanadını felç ederim valla.:)Ama uzun zamandan beri oynamıyorum maç,kondisyon eksiğim var sıkı bir idman programıyla bu eksikliğimi kapatırım.:) Bir de şey önümüzde ki maçlara bakıcaz.:D:)
|
kabil |
İletim - 29/06/2006 : 17:12:29 yaw yaptık bi gaf işte :) takımla ilgili yoğun düşünceler içindeyim. ayrıca uckazaz'ın dediği gibi ha gaf ha fag :) |
|
|
|