|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
R_Van Der VAARTTT |
İletim - 30/05/2006 : 15:39:36 Arama yapmak uzun sürüyor, o yüzden ben yeni bir konu açayım dedim.Önceden açılmışsa orda tartışırım.
Futbol konuşmak yasak, tamam bunu anladım.Ama basketbol, Formula 1, sutopu, curling konuşmak yasak mı ? Neden Spor konusu kapatıldı ? Spor konusu açık olup, futbol konuşmak yasak olabilirdi ? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
мєятizм™ |
İletim - 08/06/2006 : 21:34:52 Türkiye nin yerine artık kendi favori gördüğün,sempati duyduğun ülkeyi desteklersin :D |
ShiLMyrO |
İletim - 08/06/2006 : 11:18:47 Yok ya biz yola gelmeyiz ordan burdan konu bulur birbirimize sataşırız:D Açılsın ama Dünya Kupası'nda TÜRKİYE yok ya...Çok canım sıkılıyor keşke şu heyecanı bizde yaşayabilseydik.:( |
мєятizм™ |
İletim - 07/06/2006 : 23:19:43 Transferler konusunda sorun olacağını zannetmem zaten takımların bütçeleriyle ne tür oyuncular alacağı belli,hee biri kalkıp uyduruk,ipe sapa gelmez bir transfer mesajı yazarsa o zamanda biri cvp verir işte o zaman karışır :D |
Tony_P@rker |
İletim - 07/06/2006 : 23:19:17 Ben tekrar açılmasındn yanayım,yok kötü giderse hepten kapatılsın derim..NBA final serisi,2006 draftları ve Dünya kupası konuşulabilir.. |
HighVoltage |
İletim - 07/06/2006 : 23:13:47 Belki transferler hakkındada konuşulur.Onda da birbirinize bulaşabilirseniz pes vallahi.Gerçi dünya kupasının gölgesinde kalır ya.. Bir deneme yapmak lazım artık... |
|
|
|