AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yoneticilere...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Sado_Style1 İletim - 28/05/2006 : 02:21:57
Ben forum uylerınızden Saygin Karayavuz uyelıgım sadostyle gecen gun ıtıbarıyle kıtlenmıs bulunmaktadır.Tek sucum ise ard arda kendı capında bir isim yapmaya claısp topick acan bırısıne tepki gosterıp aferin demem.Bu sebepten dolayı bir uyarı dahi almadan uyelıgımın kıtlenmesınden dolayı sızı kınamaktayım.Eger bu bir suc teskıl etmekteyse en azından bır uyarı alabılırdım cunku ne bir hakeret nede asırı kacmıs bir saygısızlık soz konsusu ınsanların rahatlıkla tepkısnı gosterdıgı bır forum adresınde sadece ahlak ve etık yapımızı dusunerek asırıya kacmadan aferim dememden dolayı uyelıgım kıtlendıyse diyecek bir sey yok mumkunse uyeligimin acılmasını bilginize arz ederim Saygılarımla
Saygın Karayavuz
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 03/06/2006 : 12:45:56
Tüm Hakları Saklıdır - OyunSitesi©1999-2006
_SeSSiz_Dj_ İletim - 03/06/2006 : 12:31:17
bişi sorcam
bu site açılalı kaç yıl oldu???????????????
(yöneticiler-yada-bilenler)
|KRONDOR| İletim - 28/05/2006 : 13:57:07
Her gereksiz konuya aferin dersen, gereksiz mesajlar yazmaktan üyeliğin gider. Bunda anlaşılmayacak bir nokta göremiyorum. Yöneticilere tanınan yetkiden dolayı (...Bu kurallara uymayanların, ortamın seviyesini düşürenlerin ve düzeni bozanların üyelikleri, üyeler uyarılmadan, iptal edilecektir.) kimseyi uyarmak zorunda değiliz. Kilitlenen üyelikler de (yanlış anlama olmadığı sürece) bir daha açılmaz.

Konuyu uygun yere taşıyorum.
HighVoltage İletim - 28/05/2006 : 12:50:38
Belki yazmak bana düşmez ama yinede yazayım.Senin olayı protesto ettiğinin hepimiz farkındayız.hatta bununla ilgili konu da açmışsın ancak her konuya cevap verirken eleştirdiğin şeyi kendinin de yaptığının farkında değilsin.Üyeliğin için üzüldüm ancak geri geleceğini sanmıyorum.ayrıca kurallar gayet açık gereksiz mesaj yasak.neden uyarılmadığını ise ancak yöneticiler açıklayabilir.bende merak ettim dogrusu hiç böyle olmazdı.belki daha önceden bir uyarı yapmışlardır..

0.03 Snitz Forums 2000