AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yönetici Alımı Yapılıyormu ?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ÇiLeKeŞ İletim - 15/04/2006 : 20:09:09
biliyorum şimdi beni atacaksınız ,
Yönetici alımı yapılacakmı ?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DharkjuNs İletim - 16/05/2006 : 13:54:15

ßir metnin anlaşılması, çözümü anlatım aracı olan sözcüklerin anlamının bilinmesine bağlıdır. Anlamını bilmediğimiz her sözcük, parçanın çözümünü zorlaştırdığı gibi anlamı da bozacaktır. Cümleleri daha iyi anlayabilmek ve kurabilmek için aşağıdaki kelimelerin anlamını bilip bilmediğinizi kontrol etmenizi tavsiye ederim;

‘’artistik, aktüel, anlatı, boyut, beğeni, biçem, çağdaş, devinme, devşirmek, dram(dramatik), diyalog, eleştirisel, estetik, folklör, göreceli, güdümlü, iç konuşma, güncel, gereksinim, ileti, iletişim, imge, imrenmek, ivedi, kanıksamak, kavramsal, monolog, , orijinal, özdeş, özgü, özgün, özveri, özümsemek, öykünme, öykünmecilik, popüler, realite, realist, salt, sav, sentez, tem, süreç, tını, üslup, yazım, yazın, yeti, yadsımak…’’
ArcHAng3L İletim - 14/05/2006 : 11:18:11
kabil biz berkay78'e verdiğimiz cevabı vermeyelim konu yerine gelmiş kafamıza takılanı soruyoruz karıştırma:)
kabil İletim - 14/05/2006 : 10:41:33
yaw bu konuya ne olmuş böyle resmen türkçe dersine dönmüş örtmenim (arkadaşlardan biri öğretmenim diyemezdi örtmenim derdi) :)))
Mérula Alba İletim - 13/05/2006 : 23:37:07
Türkçe öğretmeniniz doğru söylemiş. :D Yazım soruları için bknz.http://tdk.gov.tr/yazim/default.asp
ArcHAng3L İletim - 13/05/2006 : 18:48:34
aaa geforce bidaha söyle biz daha farkedemedik:)

konu istediğim yere gelmişken sorayım içimde kalacak.

"Türkçemizi düzgün kullanalım" mı yoksa "Türkçe'mizi düzgün kullanalım" doğrudur hocam?

Türkçe öğretmenimiz yapım eki almış sözcüklere kesme işareti getirilmez. Türkçe -çe/-ça yapım eki aldığı için Türkçemiz diye yazılır ve bir kaç örnek vermişti. hangisi doğrudur?

0.03 Snitz Forums 2000