|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
|KRONDOR| |
İletim - 15/09/2003 : 00:54:46 Sitemize eklenen haberleri yeterli (sayı ve içerik bakımından) buluyor musunuz? Bulmuyorsanız önerileriniz neler? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 07/12/2003 : 22:00:19 Bence yeterli.... İncelemeler de artsa daha iyi olacak :) |
su_şişesi |
İletim - 07/12/2003 : 03:25:51 haber yazarlarınızı arttırmenız gerekiyor (bence).... |
thakki1 |
İletim - 05/12/2003 : 03:14:30 Fatih dostum neden kendini en ağır eleştirileri ben yapayım diye zorluyorsun bir türlü anlamış değilim, biz bu siteyi ve forumu en iyiye doğru götürmeye çalışırken, ve bunu yaparken bizi takip edenlerin düşüncelerinide dikkatemalmaya çalışırken bu mike tyson edası niye anlayamıyorum, birçok eleştiriden sonra verilen cevaplara yanıtın ya bu eleştiriyi bekliyordum yada bundan daha sert yanıt bekliyordum oluyor, eğer amacın bu siteyi daha iyi yerlerde görmekse bu kin niye, kimse kimseyi burda zorla tutmuyor eğer biz bukadar vurdumduymaz ve beceriksizsek zaten bu site senin gibi profösyönellerin uğramaması gereken biryerdir, eğer öyle değilsek biraz yaptıklarımıza saygı göster ve olumlu eleştiri yapmayı dene, yüzde ellisi suyla dolu olan bir bardağı iki şekilde değerlendirirsin, iyi niyetli olan yarısı dolu der, kötü niyetli olan yarısı boş... |
|KRONDOR| |
İletim - 02/12/2003 : 19:47:14 Yukarıda yazdığım özellikleri kendisinde gören buyursun. Yardıma her zaman açığız. |
Bora Poyraz |
İletim - 02/12/2003 : 19:15:26 bence haberlere gösterilen ilgi yeterli değil bilmiyorum kaç yöneticinin kaç tanesi yazar fakat bizde astimat ın dediği gibi elimizden geleni yapmaya çalışırız bence de bu iş öyle uzaktan göründüğü kadar kolay değil gibime geliyor burası bilgisayar ortamı burada herşey yapılabilir,herşey kolay diye düşünülmemeli sonuçta yazılacak şeye beyin kullanılıyor yazmak için de parmaklar... |
|
|
|