|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
inter_23 |
İletim - 14/09/2003 : 12:29:12 bu soledıklerımı ıster ustunuze alının ıster alınmayın sayın bilge kaan kazaz yaptıgın yenı ıcerık sıte ıcın konusuyorum guzel olmus ama yaptıgınız seckın uye,uye ayrımı bazıları kaldıramıyor ben ole deılım ama olsun neden bole bı konu actım dıyeceksınız ben kendı yorumumu getirdim sız kızarsınız kızmazsınız onu bılmem ha sunu belirteyim bu seckın uye,uye kıyaslaması ortacag zamanındakı feodal beyler ve koylu halkı gıbı oldU SAYGILARIMLA....BİLGİLERİNİZE SUNARIM |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 10/10/2003 : 18:22:41 Duymadın mı hocam? Geçen senenin OyunSitesi sorularını aldım çözmeye başladım bile :) İsteyenlere OSSS'ye Hazırlık (Oyun Sitesi Seçme Sınavı) 2003-2004 Soru Bankası'nı yollayabilirim :P |
murcey |
İletim - 22/09/2003 : 23:40:41 Sınav mı var? :) |
inter_23 |
İletim - 22/09/2003 : 12:35:54 bencede bu tartışmayı açtığım için özürlerimi iletmekten kıvanç duyarım umarım kımse kızmamıştır SAYGILARIMLA.....
|
whiteraistlin |
İletim - 20/09/2003 : 17:05:28 Ya arkadaşlar Seçkin Üye kavramı bu kadar abartılabilir yani. 7 sayfalık bir tartışma bir tek bunun için. Vaktinize yazık. Takmayın kafanıza. Seçkin Üye'lerin, kendilerine özgü bölümü ne kadar kullandıklarını konu sayısından görebilirsiniz zaten. Bu arkadaşlar, insanüstü güç sahibi olmuyorlar Seçkin Üye olunca. Sınıfta, bir arkadaşınız Sınıf Başkanı Yardımcısı seçildi diye öğretmenle tartışmazsınız. "Başka bir sistem oturtsak?" demezsiniz. Kurallar vardır ve uymanız gerekir. Bu "üst" kişiler hata yaparlar, her insan gibi. İşte o zaman, durumu düzeltmek size düşer. Önemli olan "rütbe" değil, hayatınızda bulabileceğiniz ve ne kadar toplarsanız toplayın daima edinilecek biraz daha olan hazine -Deneyim-dir.
|
alper |
İletim - 20/09/2003 : 16:06:43 yaklasık 2800 üyeye soru sorup puanlama sistemi yapmak sacma ve olanakasız gibi |
|
|
|