AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eski mesajlar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sheriat İletim - 17/06/2003 : 14:32:07
yeni tasarımdan dolayı öncelikle sizi tebrik ederim.Beni pek memnun etmediğinide eklemeliyim asıl söylemek istediğimde şu sitede daha önce mesaj attığım konular vardı ve bunlara verilecek cevapları merak ediyordum yada cevap bekliyordum fakat şimdi böyle birdenbire onların silindiğini görünce afalladım bunu daha önce bize bildirmeniz çokmu zorduda daha sonradan biz yaptık bundan sonra böyle dediniz test yayını ibaresinin kalkmış olması sizlerin artık kendinizi profesyonel bir şekilde yetkin gördüğünüzün ibaresi fakat profesyonellik sadece tasarımı değiştirip siteye onlarca hile haber çözüm vs eklemek değildir üyelerin ayrıntılarlada memnun edilmesidir bu nedenle daha önce bize bu bildirilmediği için sizleri kınıyorum umarım bir daha olmaz çünkü bu ilk değil host değişikliğindede olmuştu.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 20/06/2003 : 04:34:48
Saat sabahın 5'i olmuş ve biz hala forumu kontrol ediyoruz. Nedeni de hem insanlara yardımcı olmak hem de kuralları ihlal edenleri uyarmak, gerekirse üyeliklerini iptal etmek. Yani söylediğin şeyleri zaten yapıyoruz.
kaaplan İletim - 19/06/2003 : 10:39:47
alıntı:
bkkazaz tarafından yazılan:

Bilge Hocası der ki, sen o eski forumun üyesi değil miydin? Şimdi mi aklına geldi? Ayrıca eski forumu yayına sokmak onların icadı da değil (eğer onu kastediyorsan). Eski foruma geçerken, ondan önceki forumu da "Eski foruma şuradan ulaşabilirsiniz" gibi bir ibare koymuştuk.

Ha siz her ortamda muhalefet olacaksanız, buyrun devam edin. "Hah iyi oldu eski içeriğe ulaşmak" demeyin, yüklenin de yüklenin. Burayı da diğer forumlara çevirin. Küstürün yöneticileri, tam moderasyon, tam sansür uygulansın. Yetkili kimseden cevap alamayın. Mutlu olacaksınız değil mi? Okullara acaba "Yapıcı eleştiri yapma" dersi mi konsa. Çünkü bu durum, ülkenin büyük bir kısmında yaygın.

Piyasada, en fazla orijinal olmaya çalışan siteye de sürekli bir kulp takmanıza hayranım.

Arkadaşlar ben yönetici arkadışın sözlerine kesinlikle katılıyorum.Bir de küçük bir öneride buluncam.Tüm yönetici arkadaşlar birleşip gözlemledikleri forum kurallarına uymayan kişileri uyarmalılar bence , olmazsa üyeliklerini silmelidirler.Tabiki bu benim görüşüm ve her türlü kararınıza saygım var...
Saygılarımla...
Kendinize iyi bakın...
sheriat İletim - 18/06/2003 : 18:02:18
Eski forum uygulamasının geçicide olsa yapılacağını baştan söyleseydiniz ne ben böyle bir yazı yazacaktım nede diğer arkadaşlar ikide bir ne oldu eski foruma diye soru soracaktı neyse anlayışla karşılayıp bu isteğimizi karşıladığınız için teşekkürler.
thakki1 İletim - 18/06/2003 : 02:03:56
bir aralar bizim hilelerin tamamına yakınını zimmetine geçiren birinden Kaan bişey çalacak haa , nerdeyse dergilerine bizden hile alıp koyacaklar
Generalll İletim - 18/06/2003 : 01:15:52
Yaa tamam bağırmayın yaa bir daha atmayız yaa etmeyin yaa gözünüzün yağını yiyeyim yaa(ıyyyyyyy) bağırmayın yaa bu çocuğa bağırmayın ağlatacaksınız ha.Tamam tamamda ben sadece size takılmak için yazdım o mesajı yani eleştiri olayı felan yok ama sizde baya büyük tepki verdiniz her neyse boşverin geçti nasıl olsa.

0.02 Snitz Forums 2000