AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ÜYE BİLGİLERİNİ KAPATMAK

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
woozy3644 İletim - 11/03/2006 : 21:30:19
Arkadaşlar bu siteye birkaç aydır üyeyim.Ancak bir sorunum var.Üye bilgilerimin yanında herkes msn adresimi görebiliyor.Bunu nasıl kapatabilirim.Bilen varmı.Varsa lütfen söylesin.Hemen hemen hergün msn e giriyorum.Bi giriyorum 20-25 kişi eklemiş.Çok rahatsız oluyorum krondor abiyede mail attım inşallah düzelir.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|WOLF| İletim - 13/03/2006 : 12:56:29
ben valla bi kere değiştirdim.(daha doğrusu yöneticiler değiştirdi)dahada değiştirmem:DDDDD
Mérula Alba İletim - 13/03/2006 : 00:04:00
yaw konu gene bana dönmüş. Kullanıcı adını doğru okuyun lütfen.

Kullanıcı adı demişken, sevgili üyelerimizin bunu bir oyun hâline getirmesi sonucu Krondor kendi adına bir karar aldı ve bir süreliğine kullanıcı adı değiştirme isteklerini askıya aldı. Ben de onun kararını yerinde buldum ve kullanıcı adlarını değiştirmiyorum. Diğer yöneticiler bu konuda nasıl bir tavır takınırlar bilemem. Kendilerine kalmış.Bu konuyu da burda konuşmaya gerek yok sanırım. Arzu edenler kullanıcı adı değişimi hakkındaki görüşlerini aşağıdaki linke tıklayarak, konunun asıl tartışıldığı bölüme yazabilir.

http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2214&whichpage=17

Not: 26 yaşındayım, bayanım, evliyim, öğretmenim. Bu bana nasıl hitap edeceğiniz konusunda ipucu verip, yardımcı olur mu mi size bilmem.
HighVoltage İletim - 12/03/2006 : 20:19:11
Artık değiştirmiyorlar.Artık çocuk oyununa döndüğü için |KRONDOR| elini eteğini çekti bu işlereden.Sanırım diğer yöneticilerde değiştirmiyor.E onlarda insan, haklı olarak bıktılar.Bence kullanıcı adını değiştirmek isteyenler biraz sabırla beklemeliler.
Bi de artık zırt pırt değiştirmeyin artık şu adlarınızı.Forumda kimin kim olduğu belli değil :S Hele bi de imza kısmına not düşmemişse düşün dur.
-eL_Niño- İletim - 12/03/2006 : 19:29:02
BOND'a cewap:Kullanıcı adımızı değiştiremiyoruz ama önerileriniz eleştirileriniz bölümünde "Kullanıcı Adı Hakkında" isimli konuya istediğin nicki yazarsan krolar düzeltiyor
The_Punısher İletim - 12/03/2006 : 19:02:55
alıntı:
woozy3644 tarafından yazılan:

Düzeltiğin için çok teşekkür ederim merula abi çok saol

MERULA ALBA VEYA MERULA ABLAMERULA TEYZE DİYEBİLİRMİYİZ

0.03 Snitz Forums 2000