|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Himanchig |
İletim - 08/03/2006 : 20:43:11 2 tane konuşmasından hoşlandığım , (bence) OS'nin en popüler ve sevilen üyesini yani Rappier ve Thakki1'i epeyidir göremiyorum . BU yazıyı yazdım ki belki kulaklarınız filan çınlar , hatırlarsınız buraları ( gerçi unuttuklarını da pek sanmıyorum çünkü biz sizi unutmadık , "heralde çok meşgulsünüz" ) ... :) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 24/02/2007 : 01:39:32 Evet, tutturmuştun :) |
HASS000 |
İletim - 18/02/2007 : 21:58:45 sen git Soner gelsin :P (bu sefer kesin tutturdum) |
|KRONDOR| |
İletim - 18/02/2007 : 15:57:48 Meşgul gözüküyorsun sen de :) Bir; evli barklı adamlara/bayanlara, iki; meşgul gözüken adamlara/bayanlara laf atmam. Ama isteyen istediği zaman laf atabilir bize ;)
Merula'ya ulaşmanın yolu var mı bilmiyorum. Uzun zamandır karşılaşmıyoruz MSN'de. OyunSitesi mail adresine hala bakıyordur herhalde. Onu deneyebilirsin: balici@oyunsitesi.gen.tr |
HASS000 |
İletim - 18/02/2007 : 09:48:59 Murcey abiyi ve nadiren de olsa laz hocamı msn'de görüyorum, asıl senden haber yok bombula hocam :)
@Krondorlar
Ben de mi evli barklı adamım ki sessiz cool takılıyorsunuz msn'de :D Merula hocamıza ulaşmanın bir yolu var mı? Halini hatrını sormak isterim. |
|KRONDOR| |
İletim - 18/02/2007 : 03:04:57 Laz hocamız sattı bizi :)
Murcey hocam arada MSN'e giriyor; ama konuşamıyoruz. Evli barklı adam, rahatsız etmek istemiyoruz :) Keza Rappier hocam da öyle :) |
|
|
|