Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
ÇiLeKeŞ
İletim - 19/02/2006 : 16:21:46 meselam çoğu konuda giren istediği bilgii bulamıyo konuyla ilgili önemli şeyler üst konu olmalı !
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
By_Ares
İletim - 20/02/2006 : 18:32:02ay saidende koptum burada gülmekten hahahahaha etraf korsan krondor larla dolmuş gerçekten polisler görmesin korsanları ceza keser hehehehehegülmekten ölüyorum
|KRONDOR|
İletim - 20/02/2006 : 15:03:39 Hayallerimizi gerçekleştirmeye yaklaştık; ama Kaan'ı ortadan kaldıramadık henüz. Onu da kaldırıp siteyi tek başımıza (iki başımıza :)) yöneteceğiz. Ardından da Internet'i ele geçireceğiz :P
Mahir piyasaya çıkmadan önce ben bu alemdeydim. O da benden esinlendi yani.
I Kiss You! :)
CrAzY_IVAN
İletim - 20/02/2006 : 13:40:33 Evet evet :)) Bundan 4+ sene öncesinde siteye ilk üye olduğumuzda, "büyüyünce |KRONDOR| olucam" diyorduk hatta... Hey beee :)
-Ama dikkatimi çeken birşey var ki, o da o sıralarda "bu siteyi yakında ele geçircem herkes yaşa krondor diye bağırcak, oyunsitesi benim olacak nıhahaha" diyormuş sanırım :))-
HASSOOO
İletim - 20/02/2006 : 00:54:01 Ben de fake|Krondor| olayım demişim hmmm... tabii o zamanlar gençtik, böyle popüler idollerin etkisi altıdaydık, onlar gibi olmak istiyorduk (di mi Ivan hocam?) :D Yaşlandık artık, bizden geçti.. ama krondorlar hala popülaritelerini korumaya devam ediyorlar... yaşa varol :) :)