AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yakında(?) Gelecek Yeni Foruma Öneriler

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NoD0ubT İletim - 12/02/2006 : 16:39:02
Nicklerimizin altında şimdiye kadar kaç ileti gönderdiğimizi belirten sayılar kalksa nasıl olur? Onun yerine üyenin ne kadardır foruma üye olduğu yazılsa veya bunu belirtecek renkler fln kullanılsa
Örn:
1ay ya da daha az yeşil renk
1ay-5ay mavi
5ay-1sene kahverengi
1-2sene kırmızı
2sene+ turuncu
gibi..

Hem ileti sayısını artırmak için boş mesaj atan üyeler belki vazgeçer yaptıklarından hem de bir nevi rütbe gibi olur?

Başka fikri olan arkadaşlar da yorumlarını eklerse konunun yararlı olacağına inanıyorum..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
major İletim - 27/02/2006 : 21:42:57
Yav Allah Allah ben bu sitenin eski halini de bilirim ama nedense daha stil değişeli sanki dünmüş gibi geliyor :) acaba neden?
|KRONDOR| İletim - 26/02/2006 : 21:56:58
İmkanımız olsaydı değişirdi, merak etmeyin.
RoM3o İletim - 26/02/2006 : 16:12:42
Üst Üste mesaj attığım için özür dilerim kro kardeşler ama yeni bi style mi yapılsa acaba yeni foruma böyle yenilik iyi olur kaç yıldır böyle çünkü forum
RoM3o İletim - 26/02/2006 : 13:38:47
Öyle bişi olsaydı ben kesin Hekimoğlu derdim hehe ama dediğin gibi yeni üyeye çöm üye demekde olmaz tabi
DharkjuNs İletim - 26/02/2006 : 13:16:13
Tabii ki her üyenin altına yazılamaz. Mesela; yeni üye olan birine direkt 'çöm üye' gibi bir sıfat yerleştirmek pek de doğru olmaz. :) Hakedilmesi -Turgay hocamın da dediği gibi- daha zor şeyler karşılığı verilen bir çeşit mükafat gibi olabilir. Demek istediğim, ''Senin mesaj sayın çok güzel sana bir ad verelim 'Androit' '' gibi değil tabii.. Bu daha çok yardım konularını falan kapsamalı aslında.

0.04 Snitz Forums 2000