AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sitedeki uyeler

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
archer_elf İletim - 03/02/2006 : 00:18:16
Admin arkadas birsey sormak istiyorum birkac forum sitesinde gorev yaptım.Uye sayılarının yeterince fazla omasına ragmen uyeler cok seviyesizdi.Forum sayfalarını msn de konusurmus gibi kullanlar,cok msj atmıs gozuksun diye her yere msj atanlar,birbirleriyle adresi ver geliyorum diye kavga edenler...Bu sitede bunlar yok.Belirli bir seviye var.Bunu nasıl sagladınız?Sonucta buradaki insanlar secilmiş falan değil.Sanırım bu forum sitesini diğerlerinden ayıran bu.Birkac muessese hariç hekes gercekten seviyeli tebrikler!
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
archer_elf İletim - 03/02/2006 : 10:46:07
Sanırm yaptığımız hatayı anladım.Aslında ben buna karsı cıkmıstım fakat admin arkadaslar sacma sapan da olsa mesaj sayısı fazla olan kişleri her seferinde affedip bir guzel kabartıyolardı.Kurallar ise bir koseye uygulanmamak sartıyla yazılmıstı sanki.Kendime ufak caplı bir forum sitesi acmayı dusundugum bugunlerde bunları ogrenmem iyi oldu tessekkurler!
NoD0ubT İletim - 03/02/2006 : 08:19:08
alıntı:
bilinçaltımıza mı işledi nedir; neredeyse tüm diğer forumlarda da aynı kurallara bağlı kalıyor gibi hissediyor insan kendini.

gerçekten de öyle. sen söyledikten sonra farkettim HASSOOO :)

gerçi gerekli açıklamalar yapılmış ama bn de kendi yorumumu söylemeden geçemiciim :P
açık konuşmak gerekirse bu foruma sadece bir soruma yanıt olmak için üye olmuştum. gelen cvplar ve cvplara verilen tepkiler beni şaşırttı (aşırı yardımsever ve samimi -zeggy hocama slmlar- :))
bknz: Spor oyunları bölmü "NBA 2005 Slam Dunk" konusu
bu şekilde yardım alınca bende de insanlara yardım etme duygusu kabardı ve o zmn bu zmndır sitedeyim :))
- fazla mı açık konuştum loo? :P -

|KRONDOR| İletim - 03/02/2006 : 01:23:41
Aslında bunda, kurallarımıza uymayanları affetmeyip gereken cezayı vermemiz büyük etken. Böylece asi diyebileceğimiz kişiler uzaklaştırıldı ve geriye kurallara saygılı, genel olarak nasıl davranmasını bilen "seçkin" bir kesim kaldı. Bu bakımdan düşününce, seçilmiş kişiler tanımlaması çok da yanlış değil. Bir de otokontrol sahibi üyelerimizin, ortamı bozmaya çalışan kişilere gerekli uyarıları yapmaları ve gerekirse onları dışlamaları da seviyeyi arttıran etmenlerden. Tabii bunlar benim gördüğüm nedenlerden birkaçı. Diğer arkadaşlar neler düşünürler, bilmem.
HASSOOO İletim - 03/02/2006 : 00:32:45
Admin ya da yöneticiler cevap verene kadar ben cevap vereyim... ne badireler atlattık =) 5 yıllık bir site olmanın verdiği avantaj var; temeller sağlam ;) Açıkçası başlangıçta Kaan abinin kurallara sıkı sıkıya bağlı olması ve Deniz abinin de bu kuralları şaşmaksızın uygulaması (O zamanlar Asergüller pek aktif değildi) bilinçaltımıza mı işledi nedir; neredeyse tüm diğer forumlarda da aynı kurallara bağlı kalıyor gibi hissediyor insan kendini. Bir kaç forumda görevliyim ve OS'ta kurallar neyse orada da onlara dikkat ediyorum.

0.02 Snitz Forums 2000