AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Siteye Messenger bölümü

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
djocny İletim - 26/12/2005 : 13:25:44
Bir önerim var neden sitede MSN Messenger bölümü olmasın?Olsa iyi olmazmı MSN sorunları yamalar vb.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO İletim - 01/01/2006 : 18:57:45
MSN bölümünden önce foruma açılacaksa Adult Oyunlar bölümü açılır :D O derece umutsuz vaka arkadaşlar uğraştığınız şey...

Not: Adult Oyunlar bölümü için Bombula hocam da onay verirse ben de desteklerim zuahahahahhahahaa (ikinci Aykreteri vakası olur he he)
CrAzY_IVAN İletim - 01/01/2006 : 16:20:23
MSN GTA? Yuha? Nedir amaç? Bir "chat" sistemi mi istiyorsunuz yoksa MSN Messenger diye konu bölümü mü istiyorsunuz? Eğer ilki için ise forum mantalitesine sahip olamamışsınız daha derim. Forumdasınız işte, güzel güzel tartışın, konuşun... İyi niyetli bile olunsa, iş geyiğe dönecektir ki bence konsept olarak yakışmaz böyle bir uygulama. Çok istiyorsanız MSN adreslerinizi iletin birbirinize e-posta yoluyla. Yok konu olarak istiyorsanız, yine anlamsız, yazılım bölümünde konuşulabilir zaten ki oldukça da açıldı güzel şeyler yazıldı, başka da ayrıcalığa gerek görmüyorum.
djocny İletim - 01/01/2006 : 15:40:08
Evet bizim dediğimiz MSN GTA bölümü gibi birşey olsun.
|KRONDOR| İletim - 30/12/2005 : 22:44:31
Foruma MSN bölümü açılması, foruma MSN sistemi eklenmesi anlamına gelmiyor. Bahsettiğin şey chate girer, o zaman da forumla alakası kalmaz buranın.
keeperman İletim - 30/12/2005 : 16:53:55
Bence olması lazım.Çünkü bi ileti atıldığında birebir tartışamıyoruz bu iletiyi.Yeni bir ileti yeni bir ileti...Ama canlı canlı konuşsak hem kimse beklemez hemde daha iyi anlaşılır konu.

0.03 Snitz Forums 2000