AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Çözümler downloadable olsa

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sheriat İletim - 19/08/2003 : 22:32:21
başlıktanda anlaşılacağı gibi çözümlerin birde zipli versiyonları olsa biz onları direkt download etsek sayfa sayfa copy pasteden kurtulsak hayat bayram olsa nasıl olur ayrıca bu sitedeki çözümleri kendi sitemizde yayınlayabilmek için site yetkilisinden mi yoksa çözüm yazarlarından mı izin almak gerekiyor özellikle serbest yazarlar konusunu açıklarsanız sevinirim onların yazılarıda bu sitenin malımı oluyor yoksa yazarlarınmı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Avaris İletim - 23/08/2003 : 17:17:26
Nedir uygulanamayan maddeler?
Generalll İletim - 23/08/2003 : 10:58:46
Kaan abi o maddeleri göstermişsiniz ama o maddeleri uygulamaya konulamıyor bunu engellemenın bır yolu olmalı
Milamber İletim - 23/08/2003 : 00:47:55
doğru herkez bir site açacağına gelsin os de birleşsin (ben hariç)yazar kıtlığı olan şu yaz aylarında yeni yazarlar iyi iş görür
sheriat İletim - 22/08/2003 : 22:56:41
biraz arapça yazılmış ama(yazı müellifi bilarücu veya :) beni yeterince aydınlattı. ilgilendiğiniz için sağolun sanırım siteme çözüm koymak için iş başa düşüyor hadi bana kolay gelsin:)
sheriat İletim - 21/08/2003 : 13:56:57
Peki serbest yazarların yazdıklarıdamı mesela ben size bir inceleme yollasam ve siz onu beğenip yayınlasanız ben o yazıyı kendi sitemde yada arkadaşımın sitesinde kullanamammı bununla ilgili resmi yazı sitenin neresinde bulunuyor daha açıklayıcı bir cevap gelirse sevinirim

0.03 Snitz Forums 2000