AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ..::OYLAMA YAPALIM::..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
semihoray İletim - 07/12/2005 : 18:54:10
Bence sitede bi oylama bölümü açılsın orda sitede (en çok çalışan,en ii mod ,en yararlı kişi,en ii avatarlı kişi vesaire) gibi şeyler koyulsun bizde ii leri seçelim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Anaconda İletim - 29/12/2005 : 19:42:34
bence güzel bir tip avatarlar filan değiştirilsin smileyler ekelnsin oyun sitesi yazısı varya o güzel bir şekil de yazılsın
nasıl ama
umutcanuguz İletim - 23/12/2005 : 14:48:42
Bak sen şu işe hemşehri çıktık
HASSOOO İletim - 23/12/2005 : 11:20:58
Umut kardeşim, özellikle OS'un kuralları olduğunu unutmayalım. Link vermen güzel bir şey ama bu forumlarda site reklamı yasak ise uzatmamak gerekir; ayrıca bu başlık da amacından saptı, bunda benim de payım var... Neyse...

Konuyu yumuşatayım :)

Aslında bakar geçerdim bu tartışmaya ama senin ceza almanı istemem. Akdenizlisin ne de olsa, Göktepeli :) Akdeniz her zaman için güzeldir, cennet mekan bir yöredir, ölene dek yaşanılası, denizi, kumsalı, Torosları, kar kaplı zirveleri, sıcacık havası, rutubeti, güzel yüzlü insanı, binbir çeşit meyvesi, neşesi, kalabalık şehirleri, sakin kasabaları, ormanları ile... Akdeniz dünyanın belki de en güzel yöresidir :)

Beldenizin web sitesine baktım da... yine özledim doğup büyüdüğüm diyarları..

Ayna'dan Akdeniz dinlemek lazım şimdi bu Ankara'nın dondurucu soğuğu ve insanı karamsarlığa düşüren bulutlarla kaplı karanlık gökyüzünün altında..

Bekler sahilde bekler içimde fırtına.... yeniden de sevebiliriz..

Akdeniz..

ah ulan aaaaaah

Ege bile yerini tutmuyor senin, kötü bir taklidinden ileri geçemiyor Akdeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.....
umutcanuguz İletim - 22/12/2005 : 19:56:17
Bir omuz da sen vur öyleyse.
|KRONDOR| İletim - 18/12/2005 : 21:12:33
Bir de pişkin pişkin söylüyorsun. Zaten uçurumun kenarındasın, ayağını yere sağlam bas ki rüzgar uçurmasın seni aşağıya. Bilmem anlatabildim mi?

0.03 Snitz Forums 2000