|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
player75 |
İletim - 28/11/2005 : 14:22:16 arkadaslar ekran kartım geforce 4 mx 440 ve bilgisayarı actıgımda 1 uzun 2 kısa 1 uzun bip veriyor görüntü gelmiyor slotu temizledim yine tık yok fanı çalısıyor yanmıs olabilirmi çöpe atayımmı bildigim kadarı ile ekran kartıu tamiri yapılamıyor türkiyede baska ne yapmalıyım yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden tesekkürler |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
inanc |
İletim - 30/11/2005 : 10:07:58 Nedemek efendim tekrar bekleriz:))) |
player75 |
İletim - 28/11/2005 : 18:59:47 arkadaslar ilgi ve alakanızdan ötürü hepinize tesekkürler |
shadowwalker |
İletim - 28/11/2005 : 18:21:03 verdiğin bilgiye göre evet kesin bozulmuş kart. tamir olayına gireyim birazda. özellikle ikinci el bigisayarlarla uğraşan yerlerde daha büyük şansın olur. adamın yapacağı şey devreler arasında enerji akımını kontrol etmek ve sorun çıkaran parçayı bulmak. bazen saatlerce sürebilen bir işlem olabiliyor o yüzden genelde ilk söyleyecekleri şey yeni ekran kartı almandır. ayrıca tamirat çoğu zaman çok ucuza mal olduğu halde fahiş fiyat çekerler. o ekran kartına değmeyecek bir fiyat verme olasılıkları yüksek. zaten directx 9.0 desteğide yok bence yeni bir kart düşün. bu arada tamire götürdüğün yer bu tamir olmaz ama istersen ölü fiyatına satın alayım diyorsa bu büyük ihtimal kartın tamir olabileceğine delalet eder. (veya satın alacak adam ilerde aynı marka bir kart eline geçerse yedek parça olarak kartı elinde tutmak istiyor olabilir). her halukarda kazık yiyeceksin kısacası yeni mal satmak varken çok az bilgisayarcı kartı tamir etmeyi teklif edecektir. neyse kolay gelsin sana :) ama kart kesin bozuk. (bu arada inanc uzun uzun çalınca ram kısa kısa çalınca ekran kartı değilmiydi yav? o kadar bilgisayar başında durdum bu söylediğiniz türde bir ses hiç aklımın bir köşesinde yok... mmmm, ilginç :)) |
player75 |
İletim - 28/11/2005 : 17:23:43 baska ekran kartı sistemde normal calısıyor bu kart baska makinedede çalısmıyor denedim kesin bozulmustur diye düsünüyorum |
inanc |
İletim - 28/11/2005 : 16:24:15 1 uzun 2 kısa bip ekran kartı hatası... 3 uzun siren verirse ram oluyor... shadowwalkeri in de dediği gibi agp slottamı sorun var kartttamı onun öğrenmek için başka bir kart dene ama beüyük bir ihtmalle ekran kartın arızalı. |
|
|
|