|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
yamaco |
İletim - 12/11/2005 : 12:10:03 Asus A 9250 ekran kartım var. ASUS A9250 Series ASUS A9250 Series Secondary olarak çift gözüküyor. -------------------------------------------- İşlemcim: Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz olarak çift gözüküyor bunun pc me bir zararı olurmu teşekkürler |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
yamaco |
İletim - 12/11/2005 : 18:28:34 Her zaman ilk ve tek olmayı sevmişimdir. Acıklamanda karışık deyildi. TEŞEKKÜRLER TURGAY ATACAN |
Turgay Atacan |
İletim - 12/11/2005 : 14:12:14 Vay yamaco kardeşim dediğine bakılırsa dünyada Radeon 9250 serisi iki kartı bir arada çalıştırabilen ilk ve tek insansın Ekran kartının o şekilde görünmesinde hiçbir sorun olamaz.Bunun sebeplerinden biri ya SLI\Crossfire sistem yapıp iki makinaya 2 kart bağlarsın ya da senin kartın bazen sistemde ikinci bir monitör var diye kendini öle gösterir. İşlemcine gelirsek eğer işlemcin HT(Hyper Therating)destekliyorsa sistemin işlemciyi o şekilde görür veya gerçek çift çekirdekli bir işlemcin varsa. Biraz karışık oldu ama umarım açıklayabilmişimdir. |
|
|
|