AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 amd mi intel mi?? yeni pc için

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
noir İletim - 07/11/2005 : 20:59:36
merhaba arkadaşlar. bu aralar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. ilk olarak çıkardığım sistem şöyleydi:
Asus A8N-Premium
AMD Athlon 64 3200+ (veya 3500+)
Asus N6600GT silencer HTD
1gb RAM
fakat bir arkadaşım amd'lerin uyumlu parçalarla çok çok iyi çalıştığını fakat bileşenler düzgün olmadı mı çok çok kötü olduğunu söyledi. p4 işlemcili bi sistem toplamamı tavsiye etti. tanıdığı biri geçen sene amd 2500+ bi makina toplamış istediği performansı alamayınca da satmak zorunda kalmış. amd'den vazgeçip p4'e mi dönmeliyim? amd cephesinde durum nedir? böyle olumsuz bi durumla karşılaşmam sanırım. sizin parçalar hakkındaki yorumlarınız/tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkürler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Turgay Atacan İletim - 12/11/2005 : 14:16:46
noir hocam yanlışın var Winfast pci-e 6800LE'ler DDR3 kullanıyor(Diğerleri hakkında kesin bir bilgim yok)Eğer 6800GT'den bahsediyorsan tabiki Ortada LE falan kalmaz ama önce Generalll hocamın dediği gibi şu 6800GS'leri bir görelim,ona göre karar verirsin
Generalll İletim - 11/11/2005 : 17:36:48
Ewet orta seviyenin lideri geldi...

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-6800gs.html

İnceleyin yeni 1600 serisini farka boğmuş bir kart 6800 gs fiyatının 200 dolar civarında olması bekleniyor...Bunu al derim...
Generalll İletim - 10/11/2005 : 17:11:22
6600 gt 128 mb kendim kullanıyorum şu anda...Stabilite konusuna gelince belli bir noktaya kadar stabilite bozulmuyor o sınırı iyi ayarlayabilirsen ancak daha iyi performans alabilirsen...Stabil olan her zaman iyi olacak diye birşey yok...Dediğim gibi 6600 gt'nin normal hali bile overlocklu gibi ramlar limitte çalışıyor....
noir İletim - 10/11/2005 : 16:07:42
düşük hızda çalışan bir rami overclock etmektense yüksek hızda overclocksuz çalışan bir ram daha stabil olmaz mı.. ne kadar limitte çalışırsa çalışsın sonuçta adamlar ona göre ayarlamış olayı.. 6600gt de 256mb bellek kullanıyor bu arada.. 6800LE'yi düşünmüyorum arkadaşlar özellikleri tatmin etmedi beni ve almak mantıklı gelmedi açıkçası.. 6600GT veya 6800GT düşünüyorum..
Generalll İletim - 08/11/2005 : 17:35:57
6800LE'den daha iyi 6600'ün ram değerleri ama o ramler limtte çalışıyor yani overlock potansyeli çok az...2. olarak F.E.A.R gibi oyunlarda 256 mb bellek gerikiyor ekran kartının üzerinde 6600gt'de ise 128 mb bellek var ve F.E.A.R'da çözünürlük biraz yükselince oyun hata veriyor ve donmalar sıklaşıyor...

6800'in overlock potansiyeli cidden yüksek tabi biraz şanslı isen...

0.03 Snitz Forums 2000