Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
zeggy_557
İletim - 06/10/2005 : 19:40:49 Arkadaşlar ekran karımın fanı bir süre hiç bir şey yokken çok fazla ses yapmaya başladı. Bir süre sonra ses kesiliyor, bu sefer de fanın durduğundan şüpheleniyorum. Ayrıca ses başladığından beri hiç bir oyunu oynayamaz oldum, sürücü falan da farketmedi, napabilirim?
Edit: Evet ekran karım, war mı? (P@l@d1n)
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L
İletim - 26/10/2005 : 21:50:02 Yaa iyiki ben de yapmışım bi baktım dibimde mp5 sesleri geliyor bilgisayar sapıtıp kitlenmiş resetliyor resetten sonra BIOS'a bi baktım 75 dereceye fırlamış en düşük sıcaklık bir süre kullanmayıp bilgisayarcıya verdim 40'a yaklaşmıyor Antalya'da güneş alan bi yerde havasız bırakıp kasanın kapaklarını kapatınca fan bile sapıtıyo ama bu yaz kapağı açıp vantilatör mü koysam Fan değil ama bir de modem'i fırtınalarda çıkarın(fişini).Ben çıkarmadım tel. hatlarına düşen yıldırım benim bilgisayarı da küle çevirmiş
scorpionfa
İletim - 26/10/2005 : 19:57:53 İşyerindeki Pc durup dururken kapanmaya başlamıştı. Aklıma gelen ilk şeyi yaptım ve kasayı açıp işlemci fanına baktım. Evet fan çalışmıyordu. İşlemci bir süre çalıştıktan sonra ısınıyor ve gücü kapatıyordu. Fanı söküp güzelce temizledim. Döner parçasının üstündeki etiketi söktüm. O meşhur yağdan bir kaç damla döküp güzelce dönmesini sağladım. Sonrasında bilgisayar artık kapanmadı. Şimdi anladım ki "fan" olayı çok ama çok önemli. Maazallah işlemci bile yanabilir. Böyle bir sorunla karşılaştığınızda ilk yapacağınız fana bakmak olsun. Yağ reklamı ve devamında ki geyikleden çok daha önemli bir konu bu.
ArcHAng3L
İletim - 25/10/2005 : 22:50:44 Reklam yapma:) Hafif zeytinyağ ise reklamdaki vevek gibi uçar:)
zeggy_557
İletim - 25/10/2005 : 22:23:09 Yaşasın zeytinyağı! Evet gerçekten zeytinyağı kullandım ve fan artık çalışıyor. BU vsileyle Komili'ye de teşekkür etmek istiyorum... :D:D
ArcHAng3L
İletim - 11/10/2005 : 19:13:26 Zorlamasaydın evi ya da biz de getirelim böyle bi bak kaportası yamulmuş,buna bi boya atalım gibi şeyler dersin;:)))