AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 PC sorun!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Tony_P@rker İletim - 23/09/2005 : 18:54:56
Arkadaşlar bilgisayara format attım fakat hoparlor ekleyemedim nası ekliceiimi solerseniz sewinirim..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
shadowwalker İletim - 27/09/2005 : 19:19:59
normalde hiç bişey yapmadan görmen lazım. harddisk için ayrıca bir sürücü neyim yüklemen gerekmez. eğer ayrı bir harddisk ise donanımsal olarak yerinden çıkarıp ayrı bir ide kablosuyla bağla. yok partition ile ayrılmış bir parça ise format sırasında bir sorun olmuş veya yanlışlıkla ana sürücüye katmış olabilirsin.(biraz zor doğrusu bilmeden yapmak bu ikincisini)
hoparlör içinde öncelikle bir ses kartının iyi yerleştirildiğinden emin ol. ondan sonra hoparlör girişlerinin doğru takıldığından emin ol. sen bir ayar yapmadan standart ikili hoparlörü görmesi lazım.
Tony_P@rker İletim - 27/09/2005 : 17:41:21
Yerel disk D onu kastedmiştim format sırasında yuklemeyi unutmuşum şimdi nası yukleebilirm??
R_Van Der VAARTTT İletim - 25/09/2005 : 11:14:23
Sanırım CD Sürücüsü, onu kastetmiş olabilir
Turgay Atacan İletim - 24/09/2005 : 18:54:14
Bişi diil her zamanda D Driver ile ne kastettiğini anlayamadım.Biraz daha açabilir misin
Tony_P@rker İletim - 24/09/2005 : 18:47:03
Oncelikle teşekkürler evi karıştırdım biraz cd sini buldum yukledim ses kartını yalnız format atarken D driver ını yuklememişim nası yukleyebilirim???

0.03 Snitz Forums 2000