AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 HDD SORUNU

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
by_ghost İletim - 02/09/2005 : 09:08:23
Bende 80gb hdd var daha once partition magic ile c sürücüsünden bır kısım alıp d sürücüsüne atmıstım.daha sonra windowsun calısabilmesi için 200 mb alana ihtiyaç var türü mesaj alınca bu sefer e sürücüsündeki 9gb yi d: ve c: sürücülerine partition magic programıyla paylastırırken bilgisayar kitlendi.bende kapatıp yeniden açtım açıldı ama e:sürücüsündeki bilgileri d:sürücüsüne atmıs d:sürücüsünü göremiyorum yani e sürücüsünü d yapmıs dsürücüsündeki bilgileri göremiyorum.bilgisayarım/yönet ten bakınca kaybolmus alanı görüyorum.diğer sürücülerin dosya tipi fat32 göremediğim sürücünün ne adı var nede dosya tipi var d sürücüsündeki bilgiler kaybolmadan nasıl kurtarabilirim yardım edermisiniz Bende 80gb hdd var daha once partition magic ile c sürücüsünden bır kısım alıp d sürücüsüne atmıstım.daha sonra windowsun calısabilmesi için 200 mb alana ihtiyaç var türü mesaj alınca bu sefer e sürücüsündeki 9gb yi d: ve c: sürücülerine partition magic programıyla paylastırırken bilgisayar kitlendi.bende kapatıp yeniden açtım açıldı ama e:sürücüsündeki bilgileri d:sürücüsüne atmıs d:sürücüsünü göremiyorum yani e sürücüsünü d yapmıs dsürücüsündeki bilgileri göremiyorum.bilgisayarım/yönet ten bakınca kaybolmus alanı görüyorum.diğer sürücülerin dosya tipi fat32 göremediğim sürücünün ne adı var nede dosya tipi var d sürücüsündeki bilgiler kaybolmadan nasıl kurtarabilirim yardım edermisiniz Bende 80gb hdd var daha once partition magic ile c sürücüsünden bır kısım alıp d sürücüsüne atmıstım.daha sonra windowsun calısabilmesi için 200 mb alana ihtiyaç var türü mesaj alınca bu sefer e sürücüsündeki 9gb yi d: ve c: sürücülerine partition magic programıyla paylastırırken bilgisayar kitlendi.bende kapatıp yeniden açtım açıldı ama e:sürücüsündeki bilgileri d:sürücüsüne atmıs d:sürücüsünü göremiyorum yani e sürücüsünü d yapmıs dsürücüsündeki bilgileri göremiyorum.bilgisayarım/yönet ten bakınca kaybolmus alanı görüyorum.diğer sürücülerin dosya tipi fat32 göremediğim sürücünün ne adı var nede dosya tipi var d sürücüsündeki bilgiler kaybolmadan nasıl kurtarabilirim yardım edermisiniz Bende 80gb hdd var daha once partition magic ile c sürücüsünden bır kısım alıp d sürücüsüne atmıstım.daha sonra windowsun calısabilmesi için 200 mb alana ihtiyaç var türü mesaj alınca bu sefer e sürücüsündeki 9gb yi d: ve c: sürücülerine partition magic programıyla paylastırırken bilgisayar kitlendi.bende kapatıp yeniden açtım açıldı ama e:sürücüsündeki bilgileri d:sürücüsüne atmıs d:sürücüsünü göremiyorum yani e sürücüsünü d yapmıs dsürücüsündeki bilgileri göremiyorum.bilgisayarım/yönet ten bakınca kaybolmus alanı görüyorum.diğer sürücülerin dosya tipi fat32 göremediğim sürücünün ne adı var nede dosya tipi var d sürücüsündeki bilgiler kaybolmadan nasıl kurtarabilirim yardım edermisiniz
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
shadowwalker İletim - 03/09/2005 : 05:25:55
neden aynı mesajı tekrar tekrar kopyalayıp yazdığını anlamadım pek ancak soruna cevap vermeye çalışayım. partition magic zaman zaman sapıtan bir programdır; hatta kullanımı az biraz riskli bir programdır. senin bu konuda yapabileceğin çok fazla birşey yok denebilir. bir arkadaşının bilgisayarına gidip gerekli verilerini bu arkadaşının harddiskine yedekliyorsun. sonra arkadaşının harddiskini yerinden çıkarıyorsun (hatayla onada bişey olsun istemeyiz) harddiskine bir fdisk atıyorsun. arkadaşının harddiskinde PM kurup bişeyler yapmayıda deneyebilirsin ancak büyük ihtimal senin hardisk clusterları filan sapıtmıştır o şekilde kurtarma şansın olmayabilir. çok fazla bilgisayardan anlamıyorsanda bir tamirciye (tercihen tanıdık birine) götürüp sorunu çözmen gerekebilir. birde PMden kayıp olan partionın dosya sistemine bak.xp kullanıyorsan bir ihtimal ntfs yapıp kurtarırsın (ancak raw görüyorsa verilerine güle güle demen gerekebilir.)
küçükte bir tavsiye: PM kullanırken çok abartma bir daha. iki defa partion yapmak için kullandınmıydı ardından sistemin kafasını karıştırma ihtimali oldukça yüksek. (zaten çalışma sistemi bana çok sakat geliyo.. neyse)

0.04 Snitz Forums 2000