|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
uckazaz |
İletim - 25/08/2005 : 00:52:48 Ses kaydı yaparken kullanacağım bir mikserin kayıt kaliteme getireceği artıları yazacak olan arkadaşlarmız var mı?Kısaca mikser ne işe yarar?Para harcamaya değer mi?
Şöyle az kanallı ucuz bir mikser nerden bulabilirim? |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ceberruh |
İletim - 26/08/2005 : 09:04:47 Rica ederim. |
uckazaz |
İletim - 25/08/2005 : 23:16:04 Mikser derken miks programını kastetmedim.Alet olarak mikseri kastettim ondan donanıma açtım. Program olarak cubase kullanıyorum ben de.Ancak goldwave programı gibi bir program arıyordum:Önerdiğin için saol... |
ceberruh |
İletim - 25/08/2005 : 09:15:25 Eğer profesyonel anlamda çalışmalar yapacaksan bence değer. Çünkü ben de GoldWave adlı programı kullanıyorum. Bir nevi mixleme programı. Sana kısaca söylemem gerekirse bir ses veya mp3 üzerinde dilediğin her türlü şeyi yapabilirsin. Örnek olarak; seste cızırtılar varsa temizleyebilirsin, mp3 şarkısındaki söyleyen sanatçının sesini veya enstrumanların sesini kaldırabilirsin, hatta müziğin söyleniş biçiminden tut da müzikteki "a-e" gibi sesleri bile değiştirebilirsin. Aslında saymakla bitmez:). Kısacası ses üzerinde aklına gelen herşey.
http://www.goldwave.com/ adresinde ön inceleme yapabilirsin. Fakat biraz pahalı. Ha bi de konuyu yazılım bölümünde açman gerekirdi. |
|
|
|