AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Mikser Soru...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
uckazaz İletim - 25/08/2005 : 00:52:48
Ses kaydı yaparken kullanacağım bir mikserin kayıt kaliteme getireceği artıları yazacak olan arkadaşlarmız var mı?Kısaca mikser ne işe yarar?Para harcamaya değer mi?

Şöyle az kanallı ucuz bir mikser nerden bulabilirim?
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ceberruh İletim - 26/08/2005 : 09:04:47
Rica ederim.
uckazaz İletim - 25/08/2005 : 23:16:04
Mikser derken miks programını kastetmedim.Alet olarak mikseri kastettim ondan donanıma açtım.
Program olarak cubase kullanıyorum ben de.Ancak goldwave programı gibi bir program arıyordum:Önerdiğin için saol...
ceberruh İletim - 25/08/2005 : 09:15:25
Eğer profesyonel anlamda çalışmalar yapacaksan bence değer. Çünkü ben de GoldWave adlı programı kullanıyorum. Bir nevi mixleme programı. Sana kısaca söylemem gerekirse bir ses veya mp3 üzerinde dilediğin her türlü şeyi yapabilirsin. Örnek olarak; seste cızırtılar varsa temizleyebilirsin, mp3 şarkısındaki söyleyen sanatçının sesini veya enstrumanların sesini kaldırabilirsin, hatta müziğin söyleniş biçiminden tut da müzikteki "a-e" gibi sesleri bile değiştirebilirsin. Aslında saymakla bitmez:). Kısacası ses üzerinde aklına gelen herşey.

http://www.goldwave.com/ adresinde ön inceleme yapabilirsin. Fakat biraz pahalı. Ha bi de konuyu yazılım bölümünde açman gerekirdi.

0.02 Snitz Forums 2000