AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Ciddi bir problem

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
__ata__ İletim - 21/03/2005 : 22:45:30
Arkadaşlar bi sorunum var.Oyun oynarken bilgisayar kendi kendine restart çekiyo bunun nedeni nedir ? Sadece oyunlarda yapıyor bu sorunu.Bi arkadaşa sormuştum windows ubdate sorunu dedi ne dediğini alamadım öle kaldı lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
shadowwalker İletim - 12/04/2005 : 03:59:03
yazılımsal problem olduğundan eminsen makineyi formatlayıp baştan başla herşeye.. sadece download ederken ederken aktifleşecek bir donanım hatası aklıma gelmiyor :S (böyle bişey varsa tabi... bilgisayarda herşey olur gerçi...)
shadowwalker İletim - 10/04/2005 : 12:01:02
benzer sorunlara yol açan virüs,worm vs var; bir ihtimal iyi bir virüs programı, adaware&spyware tarama programlarıyla taratmanı tavsiye ederim. sadece download ederken restart atıyorsa (ki öyle anlaşılıyor) download programında bir sorun olması akla gelebilir onu bir değiştirmeyi dene. her hangi bir zaman diliminde restart atıyor olsa o zaman ihtimal donanıma kayardı. modem'i değiştirmişsin üstelik usb kullanıyorsun bilgisayarın yeterli gücü üretemiyor olabilir (ama sadece download sırasında resetlemesi ilginç bir olay oluyor bu durumda) (bu kısmı yazıyorum çünkü normalde durup dururken reset atıp atmadığından emin olamadım mirc kullanırken olan resette sanırsam birşey indirmiyordun?)ethernet kartı varsa birde oradan modemi bağlamayı dene daha sağlıklı olur. eski 56k modemin elindeyse onu deneme amaçlı bir süre kullan derim. eğer reset atma olayı ortadan kalkarsa sorun modemden demektir. eğer güç yetmemesi gibi bir sorundan dolayı oluyorsada daha iyi bir power supply sorunu çözecektir. umarım sorun yazılım sorunudur bu arada :) buradan bakınca bu yukarda saydıklarım oldukça olası seçenekler. teknik servisi salla adamlar genelde tamirle pek uğraşmaz parça satar (ki bizde öyle yapardık :P bir sürü uğraşıp parçayı yapıyosun 5 dolar kazanıyosun yeni parça satıyorsun 10 dolar kazanıyorsun hemde uğraşmaktan kurtuluyorsun üstelik eski parçayı ölü fiyatına alıp tamir edip tekrar satabiliyosun :|... güvenilir birini bulmak lazım tamir işinde, ya iyi niyetli birine denk düşeceksin yada tanıdık (ama yine iyi niyetli :D)birini bulacaksın)
shadowwalker İletim - 09/04/2005 : 02:48:18
bu dediğin sorun çok illet bir sorun arkadaş bu verdiğin bilgilerlede cevap vermek neredeyse imkansız. kim ne derse desin sadece tahmin olarak kalacaktır. bilgisayar konusunda bilgili değilsen kendini kasma fazla derim. yok ben illada kendim sorunu çözmek istiyorum diyorsan o zaman önce sorunun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı olduğunu belirlemek lazım. sorun ne zamandır devam ediyor? ne zamanlar bilgisayar resetliyor? her aynı şeyi denediğinde sorun tekrarlanıyor mu? bu sorunlar başlamadan önce bilgisayara yeni bir donanım veya bir program yükledin mi? bunlar aklıma ilk anda gelen sorunu bulmaya yarayabilecek birkaç soru. örneğin download etmeye çalışırken bilgisayar sürekli resetliyorsa download menagerında bir sorun olabilir. bunun oluşmasınada onlarca neden olabilir... kendin uğraşacaksan baya bir zaman harcaman gerekebilir. makine sadece nette resetliyosa zararlı bir program buna neden oluyor olabilir bir tarayıcı programla adware-spywareleri aratıp silmeyi dene.. dediğim gibi sadece tahmin bunlar belki binlerce sebep olabilir :S
__ata__ İletim - 25/03/2005 : 22:36:16
arkadaşlar sorun hallol muştur .geri yükleme yaptım sorundan eser kalmadı herkese teşekkürler
NoD0ubT İletim - 23/03/2005 : 19:27:18
Servis yapamadı ise, geri değiştirmesi gerekmez mi? Yanlış mı biliyorum?

0.02 Snitz Forums 2000