AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bilgisayardaki ses ve yazı....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
major İletim - 16/01/2005 : 08:35:48
Arkadaşlar burası bu konuyu yazmak için doğru bir yer mi bilmiyorum ama hemen sorunumu söliyim:
1.Bilgisayar açıldığında power-supply den çıktığını sandığım bir ses çıkıyo. Bunu almadan önceki power-supply de de bu sorun wardı. Ama ona bilg. arkasından vurunca ses gidiodu. Şimdi bunda ses gitmio ve kafaya göre inip çıkıyo. Bunu nasıl halledebilirim?

2.Bilgisayar açıldığında ilk ekranda yani anakart ın logosunun çıktığı ekranda şöyle bi yazı çıkıyo:"Warning!Insert Key pressed or Clock Gen.Watch Dog Reset Please enter them in setup, and save the settings before exit." Bunuda çözemedim o yüzden F1 e basıp habire o ekranı geçiyorum. Lütfen bana yardım edin.Şimdiden sağ olun...

Saygılarımla...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 18/01/2005 : 01:04:12
Olabilir...
major İletim - 17/01/2005 : 10:21:46
Bendekinde öyle bir menü yok. Şimdi hatırlamıyorum ama ilk seçeneğe girdiğimde optimize default diye bir seçenek vardı. Ama ben yinede senin cevabını bekledim. Şimdi sence bi dneyeyim mi? Ha bu arada anakartım Epox.
CrAzY_IVAN İletim - 16/01/2005 : 22:11:52
Rica ederim ne demek, Bios'a girdikten sonra hemen ilk menüde "Default Settings" diye bir seçenek olması lazım, yani eski ayarları tekrardan yüklemek... Tabi anakartının ne olduğunu bilemiyorum dolayısıyla Bios menüsü nasıl onu da bilemiyorum. İngilizcen varsa halledebilirsin, ama bu arada Bios önemli bir yer, yapmadan önce en az 2 kez oku anla . Bende kesin emin değilim zaten çözüm olacağından, olay sana kalmış.
major İletim - 16/01/2005 : 14:04:26
Altup çok sağ ol ama şu Bios işini bana adım adım güzelce anlatabilir misin? Şimdi bios a girdim....Ne yapcam nerelere gircem bana iyice anlatır mısın? Sana zahmet olcak ama...
Saygılarımla...
CrAzY_IVAN İletim - 16/01/2005 : 13:52:21
İlk sorun için diyebiliriz ki, eğer eminsen sesin ordan geldiğine, sorun fandadır. Fan ses yapıyordur, düzeltmen için açıp şöyle bir incelemen lazımdır diyecem ama bilmiyorsan hiç girme bu işe .

İkinci sorun bir hayli ilginç, ama sanırım, Bios'a girip, Default Settings yapıp kaydedip çıkman istenmekte...

0.02 Snitz Forums 2000