|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| superman |
İletim - 02/01/2005 : 21:59:39 Benim bir gf 440 ım var.Star wars kotor,half life 2 gibi oyunları acıyor ama prience of persia serisini açmıyor.Sizce değistiriyim mi?Yoksa baska bir kısa yolu varmı.Değistir diyosanız önerileriniz biraz ekonamik olursa sevinirim.   |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Turgay Atacan |
İletim - 12/01/2005 : 12:20:35 Ekonomik olsun diyorsan en güzeli Asus\Palit Radeon 9550'dir.Palit ile rahat 9600XT'yi yakalayabilirsin.VGA Silencer'in yeni versiyonunda 9550serisine de destek vereceklerini sanıyorum ama şu anda Asus9500'ye silencer'in ufak bir kısmını törpüleyerekte takabiliyorsun(Hem sessiz hem etkili soğutma).En iyisi bir fiyat limiti söyle ona göre öneri yapalım ben şu anda Asus9550 ile HL2yi 800*600 bütün detaylar medium rahat bitirdim.(Tabi kartın 128bit olması şart) |
| spark |
İletim - 11/01/2005 : 18:05:53 bunu al keyfini çıkart http://mavicom.net/MS9550.html |
| shadowwalker |
İletim - 03/01/2005 : 00:12:13 oynamak istediğin oyuna bakar... o saydığın oyunları oynamak istiyorsan o zaman değiştir :) yok ben böylede idare ediyorum benim için bir sorun teşkil etmez diyorsan paran cebinde kalsın. ama bir yerden sonra yeni oyunların hiç birisini oynayamassın... öneri istemişsin yeni kart için.. ama bütçeyi belirtmemişsin. en kötü gforce fx 5200 var. markasız olanları 30+ kdv gibi bir fiyata bile bulabilirsin. tabi o paraya bile değmez bence :) bize ayırabileceğin parayı söylersen ona göre bir şeyler bakarız... tabi ana kartının agp 8x desteklememe gibi bir problemi olacaktır büyük ihtimal. buda alacağın yeni karttan tam performans alamaman ile sonuçlanacak ancak şu kısa dönem içinde ekran kartı için anakart değiştirmeyi uygun bulmuyorum. performansı biraz düşsede öyle idare edebilirsin, sonuçta istediğin her oyunu açacaktır fx 5200'ün üzeri. |
|
|
|