AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 hangi parça?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
doki İletim - 26/08/2004 : 13:16:49
makinem 384 mb ram 64mb geforce2mx440 1.7 cpu.ram yükselttim ama hala oyunları çok donuk oynuyor.hangi parçayı yenileyeyim?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
pcumut İletim - 05/09/2004 : 23:32:45
tabi bunlarda degişince ana kartıda degiştirmelisin yani komple bilgisayarı degiştirmelisin işlemci degiştirecegin zaman amd işlemcileride kullana bilrsin
Rappier İletim - 30/08/2004 : 00:28:01
ekran kartı, işlemci ve ram'ini değiştirmelisin :)
yanlız bu söylediklerim şaka değil....

şimdi 1.7 işlemci diye birşey kalmadı hal böyle olunca sana bir adet AMD 2500 yakışır, fiyat performans olarak piyasadaki en iyi işlemci bu

ekran kartında 64 mb devri kapanalı neredeyse 1.5 sene oldu. şu anda 128 mb 5200 serisi ekran kartları bile eski sayılıyor. zaten yeni çıkan ekran kartlarıyla birlikte 5700 ve 9800 serisi ekran kartları çok ucuzladı.

ram ise min 512 standart 1024 olmalı. bunun üstünde birşeyler alabiliyorsan çok daha faydalı olur. yeni çıkan ram'ların performansı çok çok iyi ama fiyatlarıda biraz tuzlu....
|KRONDOR| İletim - 29/08/2004 : 14:12:27
Ben zaten senin bildiğini biliyorum da bilmeyenler için açıklama yaptım (Eminim kimse inanmadı :)).
alper İletim - 28/08/2004 : 21:39:36
Ahah.Cpu nedir derken markasını kastedmiştim :D
|KRONDOR| İletim - 28/08/2004 : 02:07:43
CPU = İşlemci.

Geforce 2 işi biraz (oldukça) bozuyor. En azından Geforce FX 5600 alman gerekiyor ki oyunları rahat rahat oynayabilesin. Gerçi işlemcin hakkında yeterince bilgi vermemişsin. İşlemcinin ne olduğunu da söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz.

0.03 Snitz Forums 2000