AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Yeni bir sistem

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mert90 İletim - 16/08/2004 : 01:45:24
Ben kendime iyi bir sistem yapmayı düşünüyorum.Üst limit 1000$.Aslında Gold PC ye gittim ve 839$ a aşağıdaki sistemi buldum
Intel P4 2.8 Ghz HT işlemci
512 MB 400 Mhz DDR Ram
80 GB 7200 RPM harddisk
128 MB ATI 9200 TVOUT
ATX USB çift fan kasa
52*24*54/16* LG DVD Combo
17'' LG 710BH flat monitör
A4 Tech Klavye ,Scrool mouse
4+1 Speaker
Windows XP Home
Bu sistemin işlemcisi iyi RAM ide Dual olmaması dışında fena değil ama grafik kartı bana yetersiz gibi geldi.Çünkü DirectX 9 u desteklemiyor.Ayrıca Ram ide yetersiz gibi.Bu bazı oyunlarda yüksek çözünürlükte takılmasına sebep olabilir mi?DirectX 9 gerektiren oyunları açabilir mi?
Ben ekran kartı olarak nasıl bir tercih yapmalıyım?
Ayrıca oyunlarda ses te görüntü kadar önemlidir.Speaker 4+1 olması güzel ama ses kartı onbord mış.Acaba Creative den de bir ses kartı da almalımıyım?
Eğer vakit ayırıp ta bana cevap yazarsanız sevinirim.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
alper İletim - 21/08/2004 : 12:21:49
Hep söylüyorum bir daha söyleyeyim. Eğer bir oyun için bilgisayar alacaksanız ekran kartınızın 128bit olmasına dikkat edin. @mert: Sizin seçtiğiniz ekran kartının 64bit olması ve DirectX9.0 desteklemiyor olması DirectX9.0 ile çalışan oyunları çalıştıramayacağınız anlamına gelmez. Sadece görüntü de bozukluklar ve oyunla ilgisi olmayan görüntüler oluşabilir.
OCTANE İletim - 18/08/2004 : 17:59:57
Bence oyuncuysan ekran kartın bana göre iyi değil.Benim 256 MB GeForce 5550(5500 de olabilir)P4 2.8,512 MB Ram,Onboard ses kartı,modem eski bilgisayardan vardı,cdromlarda vardı ama aldım,ORJİNAL WinXP Home.FİYAT:1100-1500$
ibrahimn İletim - 18/08/2004 : 17:37:56
Fiyat çok fazla .Ayrıca bikaç ay sonra P4 ler tarihe karışcak çünki yeni işlemcileri intel duyurdu...Biraz bekle derim ...

0.02 Snitz Forums 2000