|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| sopho24 |
İletim - 31/07/2004 : 17:07:18 2-3 gune kadar fis prizde iken power a basiyodum calismiyordu kasayi saga sola salliyordum calisiyodu. bugun tamamen gitti.. sorun ne olabilir fikri olan var mı?? |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ibrahimn |
İletim - 01/08/2004 : 12:04:40 Bence kablolarda sorun olabilir.(Temazsızlık) ...Ram yada ekra kartın çıksaydı anakattan çeşitli bip sesleri gelirsi.Gelmiyorsa sorun kablolara... |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 01/08/2004 : 03:36:08 Power düğmesinde de problem olabilir. AT kasa mı ATX kasa mı kullanıyorsun?
Ayrıca problemin oldukça ciddi. En yakın zamanda eğer biliyorsan, kasayı açıp, kontrol etmeni öneririm; bilmiyorsan bir bilgisayarcıya baktır. Çünkü güç&elektrik&trafo sorunları olduğunda, bilgisayarın içindeki herhangi bir parçanın bozulması olası... Anakarttan, ekran kartına kadar... |
| |KRONDOR| |
İletim - 01/08/2004 : 00:17:20 Sorun güç kaynağından da kaynaklanıyor olabilir. RAM veya başka bir kartta sorun olsa açılırdı ancak bip sesiyle uyarı yapardı. |
| anilanar |
İletim - 01/08/2004 : 00:02:38 RAM çıkmış olabilir. Ya da ses kartında temassızlık vardır. Bilemiyorum. |
|
|
|