AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bilgisayarım Hakkında....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Hasan Kahraman İletim - 03/07/2004 : 16:13:06
benim bilgisayar kendine reset atıyo durupdururken genelde oyun oynarken her 10 dakikada bir.ne yapmalıyım neden atıyo acaba
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Bora Poyraz İletim - 17/07/2004 : 01:25:51
Valla bende de öyle bir sorun vardı eski makinamda, sorunun kaynağı fanın çalışmaması ve buna bağlı olarak makinanın yüksek ısıda çalışmasıydı her yarım saatte bir reset atardı kendine.Daha sonra ise bilgisayarı değiştirdim zaten komple
ceberruh İletim - 14/07/2004 : 13:05:17
senin problemin donanımla alakalı olabilir. şu anda kesin bişey diyemem. ama power suply de bişey olabilir. beay anakartın entegre devrelerinde bir sorun olabilir. eğer format attıktan sonra da düzelmezse demekki anakartta bir sorun var
Hasan Kahraman İletim - 04/07/2004 : 14:34:47
bilgisayardan pek anlamam ama bu modem ve USB girişlerini format atarken koruyamazmıyız veya modemi bilgisayar kendi algılamazmı.USB girişleri sürücüsü hangi cd de bana anakart cd sinde dediler de....
bomkonger İletim - 03/07/2004 : 22:53:57
senin durum vahim ama bunları bilg.i aldığın yere götürüp yükletebilirsin sanırım
Hasan Kahraman İletim - 03/07/2004 : 19:23:52
arkadaşım şimdi ben format atıcamda USB bağlantısı tanıtım cd si falan lazımmış sonra benim ekran kartı cd si yok hadi ses kartını hallederim ama ne modem cd si var ne bişey

0.03 Snitz Forums 2000