AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 !!!Mavi ekraN!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ibrahimn İletim - 01/07/2004 : 22:31:34
Babama zorla bir bilgisayar aldırttım.Bilgisayarım:
P4 2.8-800Mhz ,İntel D865GBF ,Asus Fx5200Tv Out çıkışlı ve 256 Mb Pc2700 bellek
kartlarım var.Bunlara karşılık bir tane Surecomun 10-100 ethernet i ve bi tane Quake
Markalı 56k modemim var.Bilgisayarımda 2 tane işletim sistemi (WinXp Pro. ve Win98 SE mevcut.
1.Sorunum : Win98 Se 'yi açtığımda ethernet kartımı bilgisayar görüyor ama Ağ Komşularım çalışmıyor.
Her türlü ayarı yaptığımdan da eminim.Ama bu işletim sisteminde modemim sorunsuzca çalışıyor...
2.Sorunum : WinXP Pro'yu açınca direk ekrana mavi ekran çıkıyor. Orda şunları yazıyor:
***STOP:0x0000008E (0xC0000005 , 0x804D4023 , 0xEEEA8784 , 0x00000000
Anakarttan modemi çıkarınca da bu mavi ekran çıkmıyor.Bu işletim sisteminde de ethernet kartım sorunsuz çalışıyor.
Umarım kısa sürede cevaplarsınız.İyi çalışmalar :)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
shadowwalker İletim - 26/11/2004 : 10:35:57
sanırım arkadaş geçen üç ay içinde sorununu çözmüştür arkadaşlar eğer öyle olmasaydı zaten gelip tekrardan sorardı ne yapabilirim diye :))
hocer İletim - 26/11/2004 : 00:03:57
modemi farklı bir pcı slota tak. bu çakışmayı düzeltir.(çoğukez)
xp açılınca önceki donanımı kaldır. daha önce yeni donanım bulundu falan der iptal de hiç bişey yükleme.makine açılınca restart et. re starttan sonra xp driver ı kur. yüksek ihtimal çalışır.
98 deki ağ komşuları sonunu için şuna dikkat et, xp deki çalışma grubu adı ne? yüksek ihtimal woekgroup dur. bu xp kurulurken sen değiştirmessen değişmez. ağdaki bilgisayarları bu çalışmagrubu bilgisayarları olarak görürsün. 98 kurarken sen bir çalışma grubu adı girmek zorundasın kendi oluşturmaz ismi. kontrol et. çalışmagrubu isimleri ne durumda...
baal-RazoR Bladesigh İletim - 04/10/2004 : 09:39:14
xp'yi yeniden kurmayı dene işe yarayabilir. olası işletim sistemi sorunlarında bu tip reinstall lar işe yarar ;)
ibrahimn İletim - 21/08/2004 : 16:45:44
Teşekkürler.
alper İletim - 15/08/2004 : 22:43:06
Modeminizin diğer donanımlarla çakışması olup olmadığına bakmalısınız. Eğer çakışma yoksa donanımda fiziksel bir takım bozukluklar olabilir.
Kolay gelsin..

0.02 Snitz Forums 2000