AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 "Dual" ne demek?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Godjonshe İletim - 19/06/2009 : 13:09:11
Ben yeni bir Pc topluyorum. Bir Ram gördüm: "4 GB Dual ..." diye. Ben 4 GB Ram istiyordum -tabi daha fazla da olabilir- bunu görünce acaba 2 tane 4 GB Ram mi var diye düşündüm. Eğer öyleyse 8 GB oluyor. Fiyatı uygun olduğundan, eğer 8 GB ise bundan almaya çalışıcam
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Kyoshi İletim - 24/06/2009 : 14:56:13
Performans konusunu bilemeyeceğim ama ben de ATI kullanıyorum ve sağlam ekran kartları var ki senin söylediğin ekran kartı onlardan biri ve öyle bir ekran kartında ısınma problemi olmaz diye düşünüyorum.
Paladin'in söylediği gibi bellek tek ölçüt değil, diğer özelliklerine de bak, bulabilirsen performans yazılarından karşılaştırmalarını incele.
Palad1n İletim - 21/06/2009 : 01:17:57
Ekran kartının üzerindeki bellek tek başına bir ölçüt değil. İstersen 2 ekran kartının performanslarını internetten karşılaştır.
Godjonshe İletim - 20/06/2009 : 23:27:25
Yeni konu açmayayım diye buraya yazacağım yine. Bir sorum daha var.(Ne çok soru soruyorum) İki adet ekran kartı seçeneğim var:

nVidia 1GB 9400GT ve 2GB ATI HD4830. Çoğu yerde ATI almayın çok ısınıyor, çok sorun oluyor diyorlar. Ama bildiğim kadarıyla oyunlarda en iyi grafik için nVidia en iyisi. nVidia iyi ama, yukarıda yazdığım ATI ekran kartı 2 GB olduğu için nVidia'dan daha fazla performans verebileceğini düşündüm. Sizce hangisi..?
Godjonshe İletim - 19/06/2009 : 23:32:12
Evet 2 tane 4GB değil de 2x2GB'miş.
Palad1n İletim - 19/06/2009 : 23:07:36
Çift demek. Ya 4gb'yi çift ramlerle sağlamış ya da çift 4gb var. Kyoshi'nin dediği ibarelere dikkat et

0.03 Snitz Forums 2000