AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Cd Sorunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
scrambler İletim - 03/09/2008 : 13:00:44
Arkadaşlar bu sorun yaklaşık 6 ay önce baş gösterdi fakat idare etmeye çalıştım ama sabrım sonunda taştı.

İlk önce Cd Writer'dan Cd yazmaya kalkıştım, yazıyor gibi görünmesine rağmen Cd'yi çıkartıp tekrar taktığımda Boş Cd göstergesiyle burun burna geliyorum. Daha sonra CdRom'um cdleri de okumamaya başladı. 3 sefer bilgisayarı tamirciye götürdüm fakat bilgisayar düzelmemiş hatta formatlanmış halde elime geçti. Gerçi bunda babamın ilgisizliği de başrol oynamakta idi

Daha önce burada bu soruna benzer bir konuya baktım ve genelde optik gözü temizlemek için kullanılan cdlerden önermişsiniz. İlk başta bu cdden almaya karar verdim fakat daha sonra kafama şu soru takıldı. Benim CDROM İLE DVDROM aynı yerde. E bu göz cdyi okumayıp dvdyi gül gibi okuyor. Bir tezatlık yok mu bunda sizce. Bir el atın sorunuma arkadaşlar
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scrambler İletim - 06/09/2008 : 12:30:55
Başarısız!..
мєятizм™ İletim - 05/09/2008 : 20:16:09
Cd Writer'ın arkasındak elektrik kablolarını çıkartıp tekrar tak , bir de böyle dene bakalım.
scrambler İletim - 03/09/2008 : 16:28:48
Teşekkürler, şimdi dediğin yöntemi deniyorum. Bakalım ne ttür sonuç doğuracak (= Tekrar teşekkürler...

Öneriyi denedim, sonuç sıfıra sıfır, elde var sıfır.. Değiştirmek vazife oldu (=
Artist İletim - 03/09/2008 : 15:43:13
Bahsettiğim şeyin adını tam olarak bilmediğimden nasıl yapıldığını anlatayım ;
Masaüstünde "Bilgisayarım" klasörüne sağ tıklayıp/"Özellikler"/Yukarıdaki menüden "Donanım"/"Aygıt Yöneticisi"/ Burdan sürücülerin olduğu yere gelip sürücelere sağ tıklayıp/"Sürücüyü Güncelleştir..." e tıklayıp yaptığımız (şey)
scrambler İletim - 03/09/2008 : 14:57:59
Güncelleme derken neyi kastetmek istediğini anlamadım maalesef (= Biraz açabilir misin?

0.08 Snitz Forums 2000