Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
Geforce
İletim - 16/07/2008 : 17:12:17 Evet sorunu anlatayım... 1-2 hafta öncesine kadar her şey normaldi. Ta ki Medal Of Honor Airborn'u yükleyene kadar. Bilgisayarım Acer 5520G laptop. Her türlü oyunu rahatlıkla oynuyordum. MoH:airborn'un önerilen sistem ihtiyacını da bilgisayarım karşılıyordu. Ancak Airborne kasılarak oynanıyordu. Dayanamadım sildim. Ve daha sonra olanlar;
*Bilgisayar aşırı ısınmaya başladı *Önceden süper oynadığım oyunlar kasmaya başladı.
İletim - 17/07/2008 : 16:12:34 Ghz düşük değil onun çift çekirdek dikkat edersen,1.9 ama senin 3.2 den daha hızlı.Oyun alırken netten araştırın arkadaşlar oyunla ilgili forum sitelerine bakın ne gibi sistem gereksinimleri istiyor diye.
metallica
İletim - 17/07/2008 : 08:11:23 Niye Mohaa nın kastığını anlamadım sistem gereksinimlerinde Nvidia 6600 istediği yazıyodu ama senin ghz düşük benim bilgisayar 2002 model ama 3.2 ghz fakat o oyun benim bilgisayarı mahfetti oyunu sildim bilgisayar ilk açışta en az 3 kere yeniden başlıyo internetten bi şey indiremiyom yine kapanıp açılıyo keşke yüklemeseydim sen yine şanslısın ya ben ne yapayım