AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 intel p4 anakartıyla ilgili..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
u_aksu İletim - 04/03/2004 : 00:39:37
Arkadaşıma yeni bir anakart aldım intel'in i865 yonga setli, sata, usb, 800 mhz, ddr400 ram ve ses desteği olan bir anakarttı bu. Ama sadece windows xp ile sistem kurulumunu gerçekleştirdim. Nedendir anlayamadım windows 98, 00, me kurulamadı. Bu konu hakkında fikir sahibi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Şimdiden yürek dolusu teşekkürler.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ibrahimn İletim - 08/08/2004 : 20:53:23
Valla bende de aynısorun oldu.Hatta anakartım:i865GBF İlk baş harddisjkleten kaynaklandığını düşündüm ama çözüm olmadı.Bende 98 kuruluyor ve yeniden başladığı sırada sistem kilitlenip takılıyor.
St@tiX İletim - 08/08/2004 : 20:26:34
aynı şey bana da oluyo.neden die ben de sordumama kimse takmadı.adamına göre muamele galiba!! ma cvbı 4 gözle bekleyeceğim.ne gıcık bi olaydır yaa!98,2000,Me kuramıyosun!iğrenç bi durum!
u_aksu İletim - 07/03/2004 : 23:02:23
Şöyle ki, sistem kurulumu için cd yükledikten sonra enter tuşuna basıp lisans sözleşmesini kabul ediyorum (f8) seçeneğine gelmeden ekran kararıyor ve daha sonra bilgisayar işlem yapmadan bekliyor bu işlem windows 98, 00, me için aynı şekilde yüklenmeden donmayla neticelenirken windows xp işletim sistemi hatasız kuruluyor. bios ayarları düzgün, tüm bileşenler düzgün ayarlanmasına rağmen neden sadece windows xp kuruluyor da diğer işletim sistemleri kurulamıyor. Sorunum budur. Ben intel'in bu yeni chip seti ile alakalı olduğu kanısındayım. Başka bir fikri olan var mı bilmem ama neden xp haricindeki sistemleri desteklemiyor bu anakart..? Şimdiden teşekkürler ilginize şimdiden teşekkürler...
DaRe_DeViL İletim - 05/03/2004 : 18:51:38
daha fazla bilgi verirsen bizim için daha yararlı olur

0.03 Snitz Forums 2000