|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
yamaco |
İletim - 12/02/2008 : 14:39:36 Daha evvelden sorunsuz calışan hp 1315 yazıcım ne oldu ise birden hata vermeye başladı.USB kablosunu bağladığımda ''usb aygıtı tanınmadı'' hatası vermeye başladı. pc de başka usb aygıtlarıda yüklü ve takılı onlarda sorun yok. Ne yaptı isem çözemedim. Yazıcının sürücüsünü kaldırdım yeniden yükledim.bu defada yüklerken yazıcıyı tanımıyor.bulamıyor yani.Pc ye yeniden format attım ama aynı sorun devam ediyor.Neden olabilir. Not: Arada usb kablosunu cıkarıp taktığımda (%1) yeni donanım bulundu diyor,sonrada yeniden usb aygıtı tanınmadı diye hata vermeye devam ediyor. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
nurettinki |
İletim - 23/02/2008 : 23:39:47 aynı yazıcı ve de aynı sorun bende de oldu, bir ara düzeldi, sonra tekrar aynı problem oldu. bende kafayı yemek üzereyken usb kablosunda sorun olacağını düşündüm(çünkü kablo haricinde her çareyi denedim) gidip bir kablo aldım 15 ytl miydi neydi ve halen tıkır tıkır çalışıyor.
|
fatih52 |
İletim - 16/02/2008 : 18:13:37 Sadece ağ bağlantısı için değil; usb, com-port vs. gibi girişler için de swicth/hub vardır. |
inter_23 |
İletim - 16/02/2008 : 02:13:35 Benim bildiğim hab'lar ağ kurarken bilgisayarları birbirine bağlamak için kullanılan bir aletti. Onla bişe yapacağını zannetmiyorum. |
yamaco |
İletim - 15/02/2008 : 23:36:32 Kabloyu yarın deyiştirince (yenisini) belli olacak ak koyun kara koyun. Bencede update'lerden büyük bir ihtimal.Daha olmazsa (yeni kablodan sonra olmazsa)pc ye yeniden format atıp güncellemeleri kapatıp deneyeceğim.Bir bu yol kalıyor bence.
Aklıma şimdi geldi bilgin varmı acaba birde sana sorayım. Hub yada hab mıydı adını tam hatırlayamadım.Harici usb takılan bir alet vardı acaba o işimi görürmüki? |
shadowwalker |
İletim - 15/02/2008 : 16:53:34 Bazen windowsun update'leri ile eskiye yönelik donanım desteği kalkabiliyor ancak temiz windows üzerine kurarken bu durumda bir sorun olmaması gerekirdi. Kablo bir yerde ezilmiş filanda olabilir (netekim kabloyu degiştir demiştim)yani sadece usb 1,2 durumu olacagını sanmıyorum. tabi unutmamak lazım windowstur ne yapsa yeridir bazen sapıtıyo durduk yere meret :D |
|
|
|