|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Palad1n |
İletim - 22/01/2008 : 16:23:57 Arkadaşlar 2 yıldır(belki uzun) süredir A4 tech kullanıyorum. 2 gün önceye kadar her şey düzgündü ama 2 gün önce mouse tekerleği ile sayfalarda aşağı yukarı yapmak istediğimde tüm tarayıcılarda ve örneğin c'den program files'a falan girince tekerleği aşağı kaydırınca bir önceki sayfaya(Geri, dosyalarda), yukarı kaydırınca bir sonraki sayfaya(İleri) gidiyor. Bunu google'da aradım ama sadece sorunla karşılaşan başkalarını buldum, çözümü değil. Nasıl çözüldüğünü bilen var mı? |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Palad1n |
İletim - 26/01/2008 : 16:21:49 1 gün kullanmayınca ya da klavye pilini çıkarıp takınca geçiyor. Hangisi bilmiyorum =) Biraz önce bir açtım düzelmiş |
Palad1n |
İletim - 22/01/2008 : 22:32:48 2 güne kadar ben de memnundum. Yerine göre kullanışlı ama bi yerden sonra küfrettiriyor-.- |
nurettinki |
İletim - 22/01/2008 : 21:52:46 ben de yeni aldım a4 tech anti rsı klavye ve mous çok da memnunum inşallah böyle bi sorun çıkarmaz |
|
|
|