|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| thumperest |
İletim - 15/02/2004 : 14:12:07 Benim düzeltemedeğim bir sorunum var. Yeni aldığım Creative Modem Blaster, beni sinir etmeye başladı. İlk aldığımdan beri, nezaman bilgisayarı 2 saat kapalı tutsam, Windows modemi görmemeye başlıyor. Windowsu kapattıktan sonra kasayı açarak modeme bir dokunuyorum, tekrar bilgisayarı açtığımda Windows modemi görüyor. Belki yeniden başlatınca görmeye başlıyordur diye şüphelendim, sorun oda değilmiş. Vidalarıda kontrol ettim, hiçbiri gevişek değil. Bazen Creative ses kartlarında da kartın gevişek durması aynı sorunları çıkarıyordu. Ama bu kart gevişekte değil. Karta dokunmamda öyle ser bir hamlede değil, resmen parmak ucumla değiyorum. Bilgisayarımın özelliklerini biz kimiz'den bakabilirsiniz. İşletim sistemim ise Windows XP. |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| thumperest |
İletim - 09/03/2004 : 19:52:58 Dediğiniz ve demediğiniz herşey denendi. Fakat sorun devam ediyor. Artık ext. modem alma zamanım gelmiş. |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 15/02/2004 : 17:49:44 Hım ne olursa olsun işte Internal Modemler böyle sorun yaratıyorlar Tolga... Sen vidaları değilde kartın asıl board'a girdiği yerlerin kesin oturup oturmadığına bak. Çünkü vidaladığın o metal çubuklar genelde kasaların standardına bir türlü uymuyor. Orayı sıktığında bu sefer kart board'dan ayrılabiliyor. Ben genelde ona göre metal çubuğu şekillendiriyorum... Bunun dışında herhangi bir çakışma durumu söz konusu mu onu kontrol et... Taktığın slotu değiştirmeyi dene. Yer varsa aralıklı koymaya çalış. Bu arada Bios'u da bir kontrol et. Bir de Windows XP için en son sürümlerini indir oldu olacak... Yok o da olmazsa sen onu bir External Modemle değiştir rahat et ne diyim?  |
| DaRe_DeViL |
İletim - 15/02/2004 : 17:43:05 en iisi mi sen bi modemin oturduğu yere bi bak bi terslik varmı bel ki takar çıkartırken pinlere bi şi olmuş olabilir |
|
|
|