AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Harddisk

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
union İletim - 12/02/2004 : 22:24:21
Merhaba
Yeni bir harddisk(80GB) aldım. Buna windowsxp yükledim. fakat bu harddisk'i fat32 olarak tanıtamadım. şu an ntfs formatında bunu nasıl bir yolla fat32 olarak gösterebilirim.
yardım ederseniz sevinirim.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rappier İletim - 14/02/2004 : 16:21:50
Sevgili Bonex arkadaşın bilgisayarının harddisk'ini parçalara ayırmaya kalktık ve sonunda tüm sistem çöktü, aynı olayı kendi bilgisayarımda denedim ve bendede sistem gitti. Ayrıca d: içerisindeki tüm özel dosyalarımı kaybettim.
Bendekide 8.0 idi ama hep sorun yaşadım. Yanlış hiçbirşey yapmadığım halde böyle olunca programı pek tutmadım. Bilemiyorum belki bendeki beta versiyon falandırda ondan dolayı sorun çıkartmışda olabilir.
union İletim - 13/02/2004 : 22:52:30
Hepinize teşekkürler..
Bir kaç yere daha sordum genelde direk 98 başlangıç disketiyle format atarsam fat32'ye dönebileceğini solediler. Bunu deneyeceğim.
Rappier İletim - 13/02/2004 : 16:08:15
Partition Magic pek yararlı bir program değil. Birkaç denememde hep sorunlarla karşılaştım.
Ntfs'den fat32'ye çevirmenin en kolay yolu format atmak. Bu durumda harddisk'in diğer kısımlarınıda fat32'ye çevirmek gerekeceğinden gerekli dosyaları yedeklemekte fayda var.
Rmn İletim - 13/02/2004 : 00:15:43
Makinanızı kurarken xp yi cd den boot ederek kurarsanız, o size ntfs ye çevirmeniz için yardım edecektir.

0.03 Snitz Forums 2000