|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| er_ac |
İletim - 09/02/2004 : 22:28:41 arkadaşlar benim bir cd-rom'a ihtiyacım var ama onun yerine cd-writer yada dvd player alsammı acaba karar veremedim. zaten biliyorum cd-writer için cd-roma ihtiyaç var ama hani sonuçta oda aynı işlevi görüyor dvd player hakkındaki görüşleriniz nelerdir hangi markaları önerirsiniz ben lg diyorum ama... |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| DaRe_DeViL |
İletim - 14/02/2004 : 20:04:16 100 200 doları gözden çıkarabilirsen dvd-writer al derim ama ben sadece cd-rom a ihtiyacım var dersen cd rom al |
| Rmn |
İletim - 10/02/2004 : 08:26:47 Cd-Writer için CD-Rom'a ihtiyacınız yok. sadece cd-writer veya sadece cd-rom alabilirsiniz. avarisinde dediği gibi neye ihtiyacınız varsa onu alın. |
| Avaris |
İletim - 09/02/2004 : 22:54:19 Konu biraz garip "Canım kiraz çekti, elma mı alsam, armut mu?" .
cd-rom'a ihtiyacın varsa cdrom al. Yok arada lazım olursa cd yazarım ben sağım solum belli olmaz diyorsan cd-writer alacaksın. Cd yazmakla işim olmaz ama şöyle güzel güzel DVD film alsam da seyretsem diyorsan DVD al. Yok ben hem cd çekeceğim hem dvd film seyredeceğim gibi bir saplantı içindeysen COMBO olarak piyasada bulunan ve iki işi de yapabilen aparatlara yönel. Bir cd dediğin ne ki, hemen doluyor gibi artık aşmış boyutlardaysa ihtiyaç DVD-writer almayı da düşünebilirsin.
Eh işin özü: Neye ihtiyacın varsa oraya doğru ilerle. Yok "param bol, kullanmasam da en iyisi olsun" diyorsan DVD-writer her ihtiyacını keser . |
|
|
|