|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
By prince |
İletim - 13/09/2007 : 20:10:49 Arkadaşlar evimizde bir wireless bağlantısı var.Bu bağlantıda şöyle bir problem oluyor.Evde 3 bilgisayar var.Kardeşiminki ile benimki aynı anda modeme bağlandığında yaklaşık olarak eşit hızlarla giriyoruz internete.Yani online bir oyun oynadığımızda yaklaşık aynı pingimiz oluyor.Yalnız ben ve babamın bilgisayarı girdiğindeyse durum tamamen farklılaşıyor.Babam her koşulda benden daha çok banda sahip oluyor.Mesela ben oyun oynuyorum.O da gidip dosya indirmeye başlıyor benim pingim ne güzel 50lerde giderken 500-600 oluyor.Neden çünkü babam dosyasısını 90 kb/sn ile çekiyor bana kalıyor yaklaşık 10 kb/sn bunu nasıl çözebilirim? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
vedat_1966 |
İletim - 27/12/2007 : 03:17:11 baban dosya transferini bant genişliği ayarlayan herhangi bir programla kısıtlarsa sorun kalkar. yada flashget gibi bir program kullanıyorsa zaten elle ayarlayabilir. |
mjo |
İletim - 06/11/2007 : 00:11:16 her bir kart baglanırken farklı netlikte baglantı saglayabilir..bende brodcom arkadaşımda intel kart var..ben baglanırken sorun yaşamıyorum ama arkadaşım benim baglandıgım agı biel göremiyor...ince nokta burada...bunu nasıl açıklayabilirim..düşünüyorum...google a gir ve wirelles kart karşılaştırmalarına bak...en iyisi bu olur sanırım..kafanda karışmamış olur.. koaly gelsin |
By prince |
İletim - 14/09/2007 : 20:11:55 Bilgisayarın wireless kartıyla ne alakası olabilirki?Benimki centrinonun wirelessi babamınki ise asus anakartının wirelessi. |
mjo |
İletim - 14/09/2007 : 18:58:34 hımmm güzel soru ya..ama burada senin bilgisayarın wireless kartının ne olduğu önemli... |
|
|
|