AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 notebook

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
delikanli14 İletim - 01/02/2004 : 19:54:13
arkadaşlar ben bir notebook almak istiyorum önereceğiz bir möarka varmı?ben toshiba almayı düşünüyorum ve oyun için alacam
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Milamber İletim - 28/02/2004 : 23:20:38
bak şunu diyim temiz ikinci ellerde var 900 dolar civarı bir kaç ay kullaılmış oluyor ama olsun bide doğu bankta fln çarşılarda satılıyor ucuza tabi garantisi ok o yüzden tavsiye etmem ben oyun için almıyorum iş için lazım ama oyun için notebook almanızı tavsiye etmem yazık o paraya ha bu arada taksit fln yapıyor öyle 1000 dolar da değil +18 kdv var oda fena bir artış yapıyor özellikle toshiba alamamamın sebebi o zaten palaı bide kdv gelince ohh fena koyuyor
Bora Poyraz İletim - 28/02/2004 : 21:44:36
Valla Ceyhun abi senin notebook oyuna bile yeter.İyi almışsın.Dediğin gibi de fiyat çok iyi.Valla ben de çok istiyorum ama bütün notebook'ların 1100-1200 dolardan başlaması beni engelleyen unsurlar arasında.Diğer unsur ise ailem.
Milamber İletim - 28/02/2004 : 21:04:09
şimdi beko 3 milyar ki ona o para verilmez
toshiba iyidir ama biraz pahalı beni aştı
hp iyi değil di
bende gittim asus aldım
p4 2.6 40 gb 256ddram 15 inc monitör fln kdv dahil 1450 dolar ki bu çok uygun bir fiyat
JAZZ İletim - 24/02/2004 : 15:37:03
yeni bi beko çıkmış hani reklamı falan var.güzel gibi..
Milamber İletim - 22/02/2004 : 00:02:25
bala bakınki bende almayı düşünüyorum oyun için istemiyorum bazı işlerim var lazım ne önerirsiniz hp nasıl fiyatlar nedir fazla sistem özelliği istemiyorum ama şuan hepsinde fazla özellik vvar buda fiyata yansıyor

0.03 Snitz Forums 2000