|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
мєятizм™ |
İletim - 06/06/2006 : 00:41:47 monitörümde görüntü soluklaşıp,titriyor bunu belli aralıklarla yapıyor..ekran kartımda mı problem yoksa monitörün ömrümü bitti 1.5 sene oldu alalı ilginç yani :D {LG F 700B) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
мєятizм™ |
İletim - 06/06/2006 : 14:51:39 1.5 sene kullandım şimdi servise gidecek yine artık şoklama felan yaparlar belli bir zaman sonra yine başlayacak aynı sorunlar..Monitörler bu tip arıza verdi mi bir daha sağlam dönmüyorlar açıkcası |
falamir |
İletim - 06/06/2006 : 14:44:00 Sen söyleyince baktım, 60Hertz de çalışıyormuş benim monitör de, gerçi kendileri eskilerdendir, kim kaldı eskilerden denecek kadar ama bu tüp denen şey menem bir olaydır. Rezil de eder vezir de, yeni nesilleri bilmiyorum ama eskiler için genel bir çöpe atma nedenidir. Hertz ile ilgili seçenek olacak tabi, sabit olarak en düşüğünü koymak pek mantıklı olmazdı, sakın bu monitörden satın almayın diye de reklam yapınca tam olurdu =) Ayrıca tüpün ömründen kaynaklanan bir durum bu, ilk zamanlar ki gibi çalışmaz her daim. Gerçi sende pek yüksek tutmamışsın ama tüpün değişimi belki işe yarayabilir. |
мєятizм™ |
İletim - 06/06/2006 : 14:35:42 madem sorun çıkartacak ne diye koyarlar o zaman hz ile ilgili seçenek 1152x864 32 bit 75 hz çok mu yaw :D göz sağlığı açısından da iyi 60 hz gibi bir ayar gözü çok yoruyor |
falamir |
İletim - 06/06/2006 : 14:16:15 Bittabi tüpe ne kadar yüklenirsen tüp de o kadar sorun yaratır. Tüplü arabadan hayır gelmediği gibi monitörlerden de gelmiyor. |
мєятizм™ |
İletim - 06/06/2006 : 13:52:29 evet.CRT monitör tüplü olanlardan sorunun buradan kaynaklandığına bende hem fikirim.Bu 2. monitörüm daha önceki 4 sefer servise gitti en sonunda geçen kış döneminde yenisini verdiler garanti kapsamında olduğu için ama bu da dayanmadı+şimdi garantiside yok :D hertz ayarını yüksek tuttuğum için midir,böyle sorun ortaya çıkarıyor acaba |
|
|
|