AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 TEST---AMD ve INTEL..son noktayı koydular.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mj İletim - 27/03/2006 : 14:42:56
merhaba arkadaşlar uzun zamandır donanımda bir konu üzerinde tartışılıyordu.Intel mi AMD mi şeklinde.
Level dergisi ekibi bu konuya son noktayı koymuş durumda..piyasaya ki en son işlwmcileri ile INTEL ve AMD yi test etmişler işte oyunlar üzerindeki kapışmaların sonuçları..
teste giren işlemciler
AMD athlon FX-60
ve
INTEL EE-955 bu iki işlemcide dual core arkadaşlar..

oyun: quake 4..
low quality=800x600
AMD:136.8 fsp
INTEL:123.2 fsp

oyun: Call of Duty 2
low quality:800x600
Intel:105.1 fsp
AMD:92.9 fsp

prog: 3Dmark 06
low quality=800x600
Intel:5224
AMD:5586

ve galip gelen:

AMD fx-60 oluyor..
son nokta yani..

birde intel çift çekirdek işlemcisi çekirdek hızı 3.4 GHz olarak ölçülmüş..buda dual core için muazzam bir hız..ama overclock yapılarak 4.8 GHz e kadar çıkabiliyormuş...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
mj İletim - 03/04/2006 : 22:42:37
evt haklısın...kullanıcılar için de en önemli konu az parayla en iyi performansı elde etmek..bunuda saolsun AMD nin muhendisleri halletmişler..bizede keyfini çıkarmak kalıyor tabiki..
ceberruh İletim - 31/03/2006 : 13:10:06
AMD nin son 2 yıldaki atakları çok etkili oldu. Zaten yeni çıkardığı işlemcilerde eski ısınma problemleri pek görülmüyor. Ayrıca ben kendi testlerimde de AMD nin özellikle multimedia uygulamalarda çok başarılı olduğunu gördüm. Artık fiyatının da intele göre uygun olması da bizim için büyük bir avantaj.
mj İletim - 30/03/2006 : 19:34:45
evt yok bu kadar hızlı bir işlemci..dediğim gibi overclock yaparak ancak bu kadar hızlı olabilir..ama oda zararlı...
PS3 farklı uygulamalar için PC farklı uygulamalar için...ikisinin yare farklı yanii...
ultramert İletim - 30/03/2006 : 13:13:21
4.8 ghz demek o zaman pc işinden vazgeçtim ben şu an bu hızda olan bir işlemci yok galiba ;)
mj İletim - 29/03/2006 : 22:29:25
PS3 için bişey söylemek istiyorum çekirdek hızı 4.8 GHZ ve tüm veri yollarında bu hıza ulaşabiliyor...yani grafik yorumlayıcısı muazzam hızda grafik yakalayarak sn de gördüğümüz kare sayısını arttırıyor..bu yuzden çok hızlı ve oynanabilirliği çok güzel...

0.03 Snitz Forums 2000