AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Hiçbir oyun çalışmıyor!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
SafaX İletim - 06/03/2006 : 20:14:12
Bilgisayarım AMD Athlon 1.8 GHZ 2 adet 512 MB'lık 1024 DDR RAM'im ve GeForce 5500 256 MB ekran kartım var. Eskiden böyle bir sorunum yoktu ama ne olduysa o formattan sonra oldu... Nfs MW, PoP TT farketmez EA GAMES ve UBISOFT (Muhtemelen denemediğim birçok firma daha) oyunlarını açtığım anda donuyor. Videoları çok ağır gösteriyor. Yani EA GAMES logosu ve animasyonu gelip geçecek de ben oyuna girecem; en az yarım saat sürüyor. Farkettim ki bu iki firma da ".bik" uzantılı videolar kullanıyor. Ve bu videoları makinem (her nedense) göstermiyor. Oyunun (Prince Of Persia: TT ve Nfs:MW) yüklendiği dizindeki "Video" klasörünü boşaltıp oyunu oynayabiliyorum ancak. Videoları göstermeyince sorun olmuyor ama konuyu anlayamıyorum. "Hadi artık sadede gel!" dediğinizi tahmin edebiliyorum. Sorunun yazılımdan mı yoksa donanımdan mı kaynaklandığını bilmiyorum ama ben donanıma yazayım dedim, bu sorunu yaşayan/yaşamış/çözümünü bilen biri varsa lütfen yardım etsin. Buraya kadar okuduğunuz için saolun ve yardımlarınızı bekliyorum...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
gamestr İletim - 30/04/2006 : 17:33:39
Windows Xpi ' Yi Yükle
SafaX İletim - 01/04/2006 : 21:07:32
Uzun zamandır internet'e giremiyordum ADSL'im kesildi borca battım falan filan... Neyse, sorunun işlemcide olduğunu öğrendim, en az 2.4 GHZ yeni bir işlemci alacağım hepinize teşekkür ederim, o kadar!
mj İletim - 14/03/2006 : 17:45:33
had ibakalım kolay gelsin..bulursan söyle buraya yaz yani bilelim ne sorun varmış..Codec mi sadece sorun yani..
SafaX İletim - 14/03/2006 : 17:38:53
Oyunun "videos" klasörünü boşalttım. Başka bir yere attım. Oyun videoları görmüyor (keşke) videos klasöründe olmayan bir video varmış. Bulamadım... Codec iyi fikir aslında elimde K-Lite Mega Codec Pack diye bir kurulum dosyası var da hata veriyor. Bink Video'nun sitesine girmeyi düşünüyorum, onlar yüzünden olduğu için belki çözümünü de bulabilirim.
mj İletim - 07/03/2006 : 20:42:17
arkadaşın sorunu oyun içerisindeki videolarla sanırsam..onun içinde yapacak etk şey..risk alıp..videoları silmek..
yada kurulum aşamasında bişeyleri eksik yapmışta olabilir..
in. iyi ise takip et bakalım..

0.03 Snitz Forums 2000