|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sekizincilord |
İletim - 21/02/2006 : 17:04:24 amd ler mi çok ısınıyo yoksa intel pentiumlarmı??? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
scorpionfa |
İletim - 23/02/2006 : 01:39:06 Valla söylediğin doğru olabilir bi bakıma. Zaten yonga teknolojisinde de buna benzer bir örnek var. Her neyse, ben yaklaşık 1 yıldır AMD işlemci kullanıyorum. Isınmadan dolayı herhangi bir sorun yaşamadım. Demek ki AMD iyiki var. Yoksa tek elden kazıklanacaktık valla. :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 22/02/2006 : 16:22:34 alıntı: scorpionfa tarafından yazılan:
En doğru cevap bu herhalde. "Daha hızlı ve daha çok ısınıyor." 
Ama dikkat edilmesi gereken nokta, ısınmasının nedeni aslında olması gereken saat hızından daha yüksek çalıştırılması. Uzun zamandır piyasadan uzağım lakin satılan AMD işlemcilerinin hiçbirinin modelinde çalıştığı saat hızı yazılmıyordu, misal (atıyorum :)) Athlon 2000+ dedikleri işlemci aslında 1700 MHZ hıza sahip olan bir işlemci olabiliyordu. Bu noktada tabii Intel P4 2000 MHZ işlemci, Athlon 2000+ işlemciye göre daha az ısınacaktır (yanlış biliyorsam düzeltin lütfen:))... Eskiden AMD'yi sevmezdim ama yavaş yavaş beğendiğimi söyleyebilirim, ama yine de sistemimi günün birinde yenileyecek olursam Intel'den vazgeçmeyeceğim kesin :) AMD pazardaki fiyatı bu kadar kırmasa, şu an bile uçuk olan Intel işlemci fiyatları acep o zaman ne olurdu yav :) |
ÇiLeKeŞ |
İletim - 22/02/2006 : 15:46:29 intel biraz daha fazla ısınıyo |
SAHNETJER |
İletim - 22/02/2006 : 00:51:14 kullanma biçimine bağlı aslında.. eğer benim gibi 1 hafta boyunca hiç kapatmadan pc kullanıyosanız o zaman inteli tercih ediceksiniz demektir :))
saygılar... |
scorpionfa |
İletim - 22/02/2006 : 00:07:28 En doğru cevap bu herhalde. "Daha hızlı ve daha çok ısınıyor."  Ama bana problem çıkarmadıktan sonra istediği kadar ısınsın kimin umrunda. O halde: Neden intel? : Çünkü pazar payı büyük, servis, yedek parça (...ki bu işlemcilerde çok lazım oluyor(!) ) imkanları yüksek. Neden AMD? : Çünkü çok daha hızlı ve performansı çok daha iyi. Eskiden olsa "çok ısınır" derdim ama artık değil. |
|
|
|