|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
EA-SPORTS |
İletim - 17/02/2006 : 18:50:32 DVD RW cd leri çalıştırıyor mu ? bir kaçına sordum ewet dediler bir de sizin fikrinizi alayım... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
EA-SPORTS |
İletim - 21/02/2006 : 11:41:55 Hem DVD RW çok iyi çok kapasitesi var... |
sekizincilord |
İletim - 19/02/2006 : 14:57:03 bence bugünlerde bi dvd rw almanın tam zamanı süper şeyler bunlar hem fiyatlarda zannettiğiniz kadar pahalı değil 50-60 usd arasına çok kaliteli şeyler bulabiliyosunuz (eğer piyasadaki kaliteli cihazları ve karşılaştırılmalarını görmek istiyorsanız chip dergisinin bu ayki sayısını almalısınız) |
HASSOOO |
İletim - 18/02/2006 : 23:22:43 combolar CD ve DVD yazarlar, zaten piyasada genelde combo'lar var artık. CD de okurlar ayrıca (haliyle)
İnsanlar neden CD-Rom ve DVD-Rom alırlar, yukarıda da dendiği gibi, ihtiyaç ve mali durumla alakalı bir durum. Aynı zamanda CD yazabilen ama DVD yazamayan combolar da var mesela. Çeşit bol, ona göre de ücret artıyor tabii, bu şartlarda da tercih kullanıcıya kalıyor verim/ücret dengesinde.
Tavsiyem eğer çok fazla CD kullanan biriysen elinin altında bir tane CD-Rom bulundurman, DVD-RW'ni fazla yormaman. Ayrıca CD'den CD'ye ve CD'den DVD'ye aktarımlarda HDD'ni kullanmamış olursun, zaman kazanırsın. 52X CD yazan bir combo almayacaksan DVD-RW'nin yanına 52X yazan bir cd-writer tavsiye ederim CD-Rom'un yerine. |
EA-SPORTS |
İletim - 18/02/2006 : 20:00:20 tamam işte bende onu diom... |
fatih52 |
İletim - 18/02/2006 : 13:58:57 Senin ki combodur.Normal cd-rw modunda yazıyorsundur. |
|
|
|