|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
scorpionfa |
İletim - 25/01/2006 : 22:39:32 Yeni bir DVD+R aldım. Tabi bunun yanında bir kaç tane de boş dvd. Bi deneyeyim dedim nasıl yazılıyor gibisinden. Ancak yazma kapasitesi ile ilgili bir sorun çıktı ortaya. Aldığım boş dvd lerde 4.7 GB (4812MB) diyor. Fakat kullandığım Nero programında maksimum ~4.3 (~4300) GB yazabiliyorum. Acaba nerede yanlış yaptım dedim ve programın ayarlarını kurcaladım, ancak bununla ilgili herhangi bir şeye rastlayamadım. Sorun kullandığım programdan mı kaynaklanıyor acaba? (Tahminen programın yazma kapasitesi standart dvd lere göre ayarlanmış olabilir.) Uzman arkadaşlara kolay bir donanım sorusu...  |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 27/01/2006 : 14:56:29 Bence de programla alakalı bir sorun olabilir. Eğer Nero'nun eski versiyonlarını kullanıyorsan, bir de yenilerini kurup dene. Bizde sorun çıkmıyor. |
keeperman |
İletim - 27/01/2006 : 11:51:15 Bence kullandığın programda bir sorun var.Benim arkadaşımın DVD+R'ı 7,5 GB a kadar ala biliyo.(Başka bir programı dene) |
|
|
|