AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Msn Messenger 7.5 Sorun...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Bora Poyraz İletim - 03/12/2005 : 22:39:13
Arkadaşlar makinamda hem Windows Messenger(4.5) Hem de Msn Messenger 7.5(Plus) eklentili Msn var.Eskiden ikisinle de login olabiliyordum.Fakat modemim değiştikten sonra Msn Messenger 7.5 ile login olamıyorum.Yazıyorum bağlanıyor... fln diyor.SOnra "hizmet çok meşgul daha sonra tekrar deneyin" gibisinden bir yazı yolluyor. Ama windows messenger da böyle bir sorun yok. Ama windows messenger da kullanım özellikleri kısıtlı olduğundan sevmiyorum.Elimde Inca adsl 2 uyumlu bir modem var ve türkçe yazılımlı.Acaba modem değiştikten sonra olduğu için modemde bir engelleme durumu olabilir mi?Ya da böyle sorun yaşayanlar çözümlerini biliyorlarsa cevaplayabilirlerse sevinirim.

Ayrıca arkadaşlar bazı siteleri de açamıyorum www.meb.gov.tr www.hotmail.com.tr www.hotmail.com www.msn.com www.microsoft.com gibi siteleri uzun süre yüklüyor sonra sayfa bulunamadı diyor...
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
can_hektor İletim - 03/10/2006 : 14:46:10
bak en kolay çözüm msn sil baştan yükle.
Bora Poyraz İletim - 04/12/2005 : 04:08:57
Modemi değiştireli 1 hafta olmadı işte yeni yani.
CrAzY_IVAN İletim - 04/12/2005 : 00:45:03
Modemi ne zaman değiştirdin? Bu kadar ince bir blok modemin msn 7.5 için yapması olası değil çünkü. Düzelir büyük ihtimalle. Misal o siteler bazen çoğu kişide ve bende de açılmamakta. Bağlantı ile alakalı bir durum söz konusu.

0.03 Snitz Forums 2000