|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Falanca |
İletim - 02/12/2005 : 22:03:11 evet.ingilizcesi iyi olanlar belki dönem ödevlerini bile yapabilirler.her türlü genelkültür sorularını,dörtişlem, vs. vs. soruları yanıtlayabilen bir msn arkadas. insan değil makine.süper bişey bence hemen ekleyin. encarta@conversagent.com |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 07/12/2005 : 20:02:44 Cahil ulemaymış bu be! :)
Hakkı hocam, saygı duruşuna geçmiştir herhalde :) |
| ozzzy |
İletim - 07/12/2005 : 08:41:00 ozzzy: Who is KRONDOR? (Krondor kimdir?) Encarta® Instant Answers: I don't think I know KRONDOR. Let's try an Encarta search. (Krondor'u tanıdığını düşünmüyor arkadaş... :))
ozzzy: What is the meaning of life? (Hayatın anlamı nedir?) Encarta® Instant Answers: That's a very deep subject. What do you think? (Çok derin bir konuymuş. sen ne düşünüyorsun diyor. Yahu ben sana sordum sen bana niye soruyorsun? )
|
| thakki1 |
İletim - 07/12/2005 : 03:19:26 who is Atatürk deyin bakalım hele :), önce 5 dakka sonra sor dedi bana, eh Atatürk deyince bi 5 dakka beklemek lazım gerçekten  |
| |KRONDOR| |
İletim - 07/12/2005 : 00:07:45 "What is the meaning of life?", "What is the Matrix?" veya "Who is |KRONDOR|?" diye sorun bakalım, ne cevap verecek :) |
| SAHNETJER |
İletim - 06/12/2005 : 22:33:44 yaaa bunun türkçesi olsa dediğiniz gibi süper olurdu... yarım ingilizceyle bayağı şeyler cevapladı... valla çok güzel
saygılar... |
|
|
|