AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Virüs girdi pc.me lütfen yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
heyjoe İletim - 28/11/2005 : 04:50:02
bilgisiyarıma virsü girdi.. bilg. açıorum 1 saat kadar sonra hiç bi dosyayı açamıorum.. pc kapanırken error verio, sistem geri yükleme yapamıorum ve en ilginci bilg yüklediklerim sinio, sildiklerm ise geri gelıo bilg kapattım zmn.. ne yapmalıyım bu arada norton kullanıorum ama bulamadı sorunu lütfen yarımm edin bana..
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Mérula Alba İletim - 28/11/2005 : 13:00:42
Bilgisayarını güvenli kipte aç. Bunun nasıl yapacağını bilmiyorsan: Bilgisayarı başlatırken sürekli F5 ya da F8'e bas. Biri doğrudan güvenli kipte başlatır, diğeri sana seçenek sunar, "Güvenli Kip" i seç. Bilgisayar güvenli kipte açıldığında sedece belirli programlar çalışacaktır. Çalışan programlardan biri de antivirüs programın olacaktır zaten. Virüs taraması yap. Sadece belirli programlar çalışacağı için var olan virüs aktive olmayacaktır. Programın virüsü muhtmelen bulur. Sen de silersin. Virüs aktive olduktan sonra silemezsin zaten. Norton kadar kötü bir program yok bence. Zaten virüslü olan bilgisayarı daha da yormaktan başka bir işe yaramıyor. ANVTIVIR XP'yi tavsiye ederim. Sistemi geri yükle diyecem ama o da olmuyormuş. Tekrar dene derim. Eğer olmazsa bulaşan virüsün adıyla google'da arama yap. Nasıl silineceğine dair bilgi bulabilirsin belki. Yok o da olmadı dersen format atmak kalır geriye. Ama unutma, format en son çare olmalı. Çünkü hard diske çok olmasa da zarar veriyor.

0.03 Snitz Forums 2000